9/15/2019

Cruelty Free Kozmetik Markaları Ürün Tavsiyeleri

Bloğumda son 3 yıldır tamamen cf markaların ürünlerin incelemelerini yapıyorum. Birçoğu hayvan testi yapmamasının yanında ayrıca organik sertifikalara sahiptir. Bu yüzden tüm kullandığım kozmetik markalarını size tek bir postta toplayarak detaylı bir yazı yazmak istedim, Cruelty Free Kozmetik Markaları Ürün Tavsiyeleri başlığı altında.

Cruelty Free Kozmetik Markaları Ürün Tavsiyeleri 

cruelty-free-kozmetik-markalari-urun-tavsiyeleri


Sante Naturkosmetik

Almanya Menşeidir.Cf marka bünyesinde fondöten, göz farı çeşitleri, birçok ruj seçenekleri, mascara, gloss vb istediğiniz tüm çeşitte renkli kozmetikler barındırıyor. Ürünlerinin tamamı Cruelty Free ve ayrıca organik sertifikaya sahiptir.

Eğer deneme amaçlı mascara düşünüyorsanız mini mega lashes mascara deneyebilirsiniz. En beğendiğim mascarasıdır.

Sante Organik Far paletleri oldukça pigmentlidir. Cf markalar arasında en sevdiğim markadır. Renkler günlük ve gece kullanım için uygundur.

Benim gibi kuru hassas cildiniz varsa Sante Organik krem fondöten serisine bakmanızı tavsiye ederim. Mat bitişlidir. Ciltte gün içerisinde grileşmez.

Sante organik vegan kapatıcı paleti çok işlevlidir. Hem göz altlarında morluk kapatmak hem de gözenek gizlemek için kullanabilirsiniz. Cruelty Free Kozmetik Markaları arasında en beğendiğim kapatıcıdır.

cruelty-free-kozmetik-markalari-urun-tavsiyeleri


Sante Aydınlatıcı palet bana göre bonus bir kozmetik ürünü. Hem pigmenti çok güzel hem de cilde harika ışıltılar veriyor. İçerisinde sim bulunmuyor.

Sante Lip Lacquer Color Lip Gloss serisi dudakları hem nemlendiriyor hem de çok güzel renklendiriyor. Yapışkan bir yapısı yok. Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler, Mineral yağ içermiyor.

Sante Mat rujları E vitamini içeriyor. Dudağı kurutmadan mat bir görüntü veriyor.

Logona Naturkosmetik

Almanya Menşeidir. Sante naturkosmetik ile kardeş firmadır. Ancak Logona içeriği bir tık sante markasından daha üsttedir.

Logona Organik Kalem çift taraflı rujları dudakta çok hızlı sabitlenir ve kalıcıdır. Cf markalar arasında olması yanında organik sertifikası da vardır. İki rengi birbirine karıştırabilirsiniz.

Logona Göz kalemleri gözlerde alerjik reaksiyona neden olmuyor. Göz içinde kullanılabilir.

Logona Çift taraflı göz kalemlerinden yeşil rengi özellikle çok başarılıdır. Rengi alıştığımız su yeşili gibi değildir, koyu orman yeşilidir.

cruelty-free-kozmetik-markalari-urun-tavsiyeleri


Sampure Minerals

İngiltere menşeili, cruelty free ve mineral içerikte makyaj malzemeleri üretmektedir.  Cruelty free, vegan & vegetarian ürün çeşitleri bulunmaktadır. Ürün içeriklerinde Koruyucu, paraben, talk, nişasta ve yapay renklendirici hiçbir ürünü içermiyor. İncecik yapıda spf 15 mineral pudra ve fondötenleri, mineral içerikte lip gloss ve rujları zengin renk seçeneğiyle satılıyor. Fiyat skalası alıştığımız mineral makyaj markalarının daha altında. Toz farları mesela göz üzerinde gayet başarılı bir şekilde sabitleniyor. Kahverengi, mavi ve siyah birçok alternatife ve fırça yapısına sahip mascaraları bulunuyor.

Sampure Minerals Mineral fondöten çok fazla renk seçeneğine sahiptir. İncecik yapısı var. Yüz üzerinde kızarıklık kapatması başarılıdır.

Sampure Minerals lip glosslar dudakta yapışkan his bırakmıyor. Renkler oldukça başarılı bir şekilde dudağa transfer oluyor.

Cruelty Free Kozmetik Markaları arasında helal sertifikası olan ve Talk kullanmayan nadir markalardandır.

Sampure Minerals göz kalemleri kajal ve asansörlü iki çeşittir. Asansörlü olanlar çok yumuşak yapılıdır. Göz makyajlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sampure Minerals Mineral toz pudraları ciltte yağ nem dengesini başarılı bir şekilde sağlar.

Sampure Minerals Sparkle Instant Glow Mineral Highlighter Aydınlatıcı toz formda, pudra alt yapılı hafif bir aydınlatıcıdır. Hem ciltteki yağı dengeler hem de hafif hoş bir ışıltı verir cilde.

Cf markalar arasında en pigmentli Toz mineral göz farlara sahiptir. Azıcık far fırçama aldığımda yeterli geliyor.

Organique

Polonya menşeilidir. Mottoları asla hayvanlar üzerinde test yapmayacağız olan Organique markasında spf 15 içeren 2 farklı BB krem mevcut. Kuru normal cilt ve karma, yağlı ciltler. İçeriklerinin tamamında Paraben, PEG, SLES, SLS, ALS, vazelin, parafin, silikon ve etanol kullanılmamaktadır.

Organique BB Krem ciltte mat bitişlidir. Göz çevresi dahil kullanılabilir. Gün içerisinde ciltte birikmiyor. 2 farklı versiyonu var.

Ben alışverişlerimde Ayışığı organik sitesini tercih ediyorum. Hem bol tester hem de gerçekten çok ilgililer. Ürünlerde tarih sıkıntısı veya sorun daha hiç yaşamadım. Eğer sizlerde hem organik hem cruelty free makyaj ürünleri almak istiyorsanız yukarıdaki markaların ürünlerini inceleyebilirsiniz.
Sevgilerrr..

1 yorum:

  1. Sayende birçok cruelty free marka ve ürün öğreniyoruz canım 😍

    YanıtlaSil