10/08/2018

Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı


Mat rujlar benim gibi kupkuru dudakları olan kişilerde kabus gibi sonuçlar verebiliyor. Dudak yapımız çok kuru olduğu için eğer direkt dudağımıza sürersek anında parça parça bir görünüm veriyor. Burada yapılması gereken dudaklarınızı çok iyi bir şekilde nemlendirmektir. Ben mat ruj sürmeden önce dudaklarıma organique çikolatalı lip balmımla iyi bir şekilde nemlendiriyorum. Sonra mat rujumu sürüyorum. Son zamanlarda sürekli elimin gittiği ve tüm makyajlarımı tamamlayan Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı rengi çok güzel bir gül renginde. Alt notalarında hafif kahvelik barındırıyor. Açık tenlileri ölü gibi asla göstermiyor.

sante-organik-mat-ruj-02-saf-gulagaci


Yapısı oldukça kremsi olduğu için sürümü kesinlikle zor değil. Mat rujların çünkü ortak özelliği kuru ve zor sürülmesidir.


Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı   

Organik kozmetik markaları içerisinde Sante Naturkosmetik çok ciddi bir atak yaptı. Muhteşem koleksiyonlar çıkartıyorlar. Mat ruj farklı organik markalarda olsa da tam opak görünümde ruj serisi Sante Lipstick Mat Matt Matte serisinde.

sante-organik-mat-ruj-02-saf-gulagaci


Seri içerisinde toplam 6 renk var. Benim kullandığım Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı cildime en doğal yakışan ton oldu.

sante-organik-mat-ruj-02-saf-gulagaci


Kalıcılığı orta denilebilecek bir yapıda. Gün içerisinde mutlaka yenileme yapılması lazım. Yani bir kez sürüp akşama kadar sizinle kalmıyor.

Sante Lipstick Mat Matt Matte sertifika özellikleri

NaTrue Ekolojik Organik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Laktoz içermez

sante-organik-mat-ruj-02-saf-gulagaci


E Vitamini ve organik sheabutter ile birlikte mineraller içeriyor Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı rengi. Hafif bir vanilya kokusu var ancak sürdüğünüz anda kokusu kayboluyor.

Fiyatı Ayışığı Organik Sitesinde indirimde, 67TL satılıyor.

Sizde içeriğinde zararlı kimyasallar bulunmayan, dudakları çok fazla kurutmayan gül rengi tonlarında bir mat ruj arıyorsanız, Sante Lipstick Mat Matt Matte serisinde, Sante Organik Mat Ruj 02 - Saf Gülağacı rengini denemenizi tavsiye ederim.
sevgilerrrr.

1 yorum: