5/22/2018

Sante Organik Kapatıcı Palet

Cilt kusurlarını tek bir paletle kapatmak için bir süredir organik bir kamuflaj paleti beklentisindeydim. Ülkemize malum bu tarz yeni ürünler çok geç geliyor. Sante Organik Kapatıcı Palet daha ilk sitelerinde gördüğümde mutlaka almalıyım dediğim bir palet oldu. Sonunda ülkemize gelir gelmez Ayışığı Organik sitesinden aldım. Palet içerisinde toplam 3 renk var. En çok bu özelliğini sevdim, malum ülkemizde nedense birde aydınlatıcı eklenir içerisine hiçbir işlevi olmaz palet içerisindeki o bölümün. Sante Correcting Concealer Palet İçerik bilgisini, kapatıcı paleti nasıl kullandığımı tüm detayları blog yazımda okuyabilirsiniz.

sante-organik-kapatici-palet

Sante Organik Kapatıcı Palet



sante-organik-kapatici-palet

Bu tarz kamuflaj özellikli cilt kusurlarını örten paletler tam çantaya at çık boyutunda olunca daha çok seviyorum. Sante Correcting Concealer Palet İçerisinde toplam 3 renk var;

Yeşil renk yüzdeki kırmızı lekeleri ve sivilceleri örtmek
Pembe renk göz morluklarını, renk eşitsizliklerini gizlemek
Ten rengi ise küçük akneleri ve cilt lekelerini kapatmak için kullanılıyor.

Renkler cilt üzerine uygulandığında hemen bütünleşiyor. Benim ek kullandığım bir yer ise, burnum üzerindeki gözenekler. Bu gözeneklerin üzerine bir fırça ile yuvarlak hareketlerle sürüyorum. Ardından pudra ile sabitliyorum. O kötü görüntü kayboluyor.

Kızarıklıklarımı kapatmak için yeşil olan kısmı kullanıyorum. Gene bir fırça ile sürüp bu sefer ıslak sünger ile dağıtıyorum.

sante-organik-kapatici-palet


Sante Organik Kamuflaj paletinin genel sertifika özellikleri;

NaTrue Ekolojik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Vegan
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Karmin içermez
Laktoz içermez

İçerik bilgisi;

Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Silica, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Tricaprylin, Coco-Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Mica, Myrica Cerifera (Bayberry) Fruit Wax, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Canola Oil*, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum (Fragrance)**, Tin Oxide, Alumina, Magnesium Oxide, [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77288 (Chromium Oxide Greens)]
*  Sertifikalı organik tarımdan
** Doğal eterik yağlardan

sante-organik-kapatici-palet


Sante Correcting Concealer Palet İçeriğinde bulunan tüm maddeleri ewg sitesinde arattığımda hiçbir kimyasal bulamadım. En hassas ciltlerde dahil kullanabiliyor.

Göz altlarında açık renkli olan kısmı kullandığınızda mutlaka sabitleyin, aksi halde kremsi yapısından dolayı çizgilere dolma yapabiliyor. Organik kapatıcı paleti koyu tenli kişilerde açık kalabilir. Bunu da üzerinden kendi renginiz olan bir fondöten ile geçerek çözebilirsiniz.

sante-organik-kapatici-palet


Fiyatı 52TL, organik kozmetiğin öncü ve yenilikçi markalarından olan Sante Organik Kapatıcı Palet hem bütçe dostu hem de cildimde hiçbir iritasyona sebep olmadan cilt kusurlarımı kapattı. Sizlerde hem uygun fiyatlı, hem hayvan testi yapmayan hem de vegan içeriği bulunan bir kamuflaj paleti almak istiyorsanız Ayışığı Organik sitesinden satın alabilirsiniz.
Sevgilerr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder