9/04/2018

Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi


Göz çevresi bakımında, artık çok erken yaşlarda aldığımız önlemlerle, yaşlanmayı geciktirebiliyoruz. Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi, kırışıklık önleme vaadi için denemeye başladım. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ancak ben farklı bir etkisini gördüm. Bu yüzden kırışıklık önleme değil morluk önleme olarak başlığını değiştiriyorum. Sante naturkosmetik, organik kozmetik ve organik cilt bakım ürünleri alanında oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Bu ürün yelpazesinde ayrıca renkli organik kozmetikler de bulunuyor. Hayvanlar üzerinde test asla yapmıyor ve içeriklerinin bir çoğu vegan.

sante-organik-kirisiklik-morluk-onleyici-goz-kremi


Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi

İçeriğinde antioksidan etkili yeşil, beyaz ve rooibos çayından oluşan karışım ve değerli diş otu bulunuyor. Yeşil çayın göz altındaki morluklar üzerindeki etkisini hepimiz biliyoruz. Yapısı oldukça akışkan bir göz kremi, göz altlarıma ve üzerine sürdüğümde hemen emiliyor.


Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi bendeki etkileri;

Makyaj altında kullandığımda, kapatıcımdan dolayı göz altlarım kurumuyor. Gün boyu nemli kalıyor. Sürdüğünüz ilk an hafif bir gerginlik hissediyorsunuz, 2 dakika içerisinde geçiyor. Kullandığım süre boyunca gördüğüm, morluklarımda çok ciddi azalma ve silinme oldu. Ancak kırışıklıklar için aynısını söyleyemeyeceğim. Bana göre bu göz kremi özellikle morluk sorunu olan tüm ciltlerde başarılı sonuçlar verebilecektir.

sante-organik-kirisiklik-morluk-onleyici-goz-kremi


Kırışıklık için ama özellikle bir krem arıyorsanız, Organique Eternal Gold serisi göz kremini kesinlikle tavsiye ederim. Onda da gördüğüm kırışıklık ve torbalanmaları çok güzel siliyor ve nötr hale gelmiş gergin bir göz çevresi bırakıyor.

Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi İçeriği;

Aqua (Water), Alcohol denat.*, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Dodecane, Silica, Mica, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Acmella Oleracea Extract, Alaria Esculenta Extract, Euphrasia Officinalis Extract*, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Rhus Verniciflua Peel Wax, Xanthan Gum, Maltodextrin, Titanium Dioxide, Lactic Acid, Sodium Lactate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Tin Oxide, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, CI 77891 (Titanium Dioxide)  *  Sertifikalı organik tarımdan, ** Doğal eterik yağlardan

Organik Göz Kremi Sertifika özellikleri;

·         NaTrue Ekolojik Sertifikalı
·         Sentetik koruyucular, renk ve koku vericiler içermez
·         Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez.
·         Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
·         Vegan
·         Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
·         Gluten içermez
·         Laktoz içermez

sante-organik-kirisiklik-morluk-onleyici-goz-kremi


Sizlerde göz çevrenideki morlukları yatıştıracak ve morluk görünümünü azaltacak bir göz kremi arıyorsanız Vegan içeriğe sahip Sante Organik Kırışıklık Morluk Önleyici Göz Kremi deneyebilirsiniz. Ayışığı Organik sitesinde 15ml boyu 142,49TL satılıyor, ancak sıklıkla indirime giriyor şu andaki satış fiyatı 119,69TL.
sevgilerr.


1 yorum: