2/26/2018

Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi

Göz çevresi bakımı en hassas olduğum konu. Artık çok genç yaşlarda değilim. Bu yüzden kullandığım tüm cilt bakımı ürünleri ileri yaşlarım için faydalı olmak zorunda. Eskiden sadece nem versin derken, şimdi anti aging etkisi ve kırışıklık önlemesi ilk tercihlerim arasında. Ben ama öyle uçuk fiyatlar vererek aldığım göz kremleri yerine uygun fiyatlı yoğun içerikli kremleri tercih ediyorum. Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi indirim dönemlerinde Ayışığı Organik sitesinde Organique Markası %50 indirime girdiğinde 15ML boyu 49.50TL aralık ayında satın almıştım. Yaklaşık 3 aylık kullanımım sonunda blog yazımı sizlere daha detaylı yazabileceğime inanıyorum.

organique-eternal-gold-kirisiklik-karsiti-goz-kremi


Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi

Doğal İspanyol lavantası(Stoechiol), yoğun nem sağlayan adaçayı muskatı özütü(Xeradin), kolloidal altın ve soya fasulyesi yağı gibi alıştığımız içeriklerden oldukça farklı bir içerik listesi var.
organique-eternal-gold-kirisiklik-karsiti-goz-kremi



Krem içerisinde, Silikon, Paraben, Etanolamin, PEG ve Sülfat, Phtalates, Mineral Yağ, Parafin veya Türev Ürün, Sentetik Boya, Alkol, Hayvansal Ürün asla içermiyor. Organique markası Hayvanlar Üzerinde Test Edilmiyor. 

Aktif içeriğinde bulunan kolloidal altın, göz altına güzel bir ışıltı veriyor. Ancak bunu ışıl ışıl parlatarak değil, sağlıklı bir cilt tonuyla gösteriyor.

İspanyol lavantası doğanın botoxu. Doğada bulunan bu mucizevi bitki cilt yüzeyini pürüzsüzleştiriyor.

Panthenol ve Allantoin yorgun cildimi yatıştırıyor, morlukları önlüyor.

Adaçayı muskatı özütü Xeradin yoğun nem veriyor.

organique-eternal-gold-kirisiklik-karsiti-goz-kremi


Yaklaşık 3 aylık etkisinde göz çevrem hiç olmadığı kadar aydınlık ve rahatlamış durumda. Cilde sürdüğümde anında emiliyor, kesinlikle yapışkan bir his bırakmıyor. Ardından makyajımı hemen yapabiliyorum. Kapatıcım çizgilerime dolmuyor.

Sizlerde uygun fiyatlı, zararlı kimyasallar içermeyen bir organik göz kremi arıyorsanız, Organique Eternal Gold Kırışıklık Karşıtı Göz Çevresi Kremi mutlaka denemelisiniz. Fiyat performans olarak çok pahalı muadilleriyle yarışabilecek düzeyde bir göz kremi.
sevgilerrr.

3 yorum: