1/24/2017

SANTE Organik Kurt Üzümlü El Kremi

Kuru hassas ciltler el bakımı konusunda çok dikkatli olmalı ve asla ihmal etmemeli. Benim ellerim çok kuruduğu için neredeyse ayda 1 tüp bitirebiliyorum. Birini bitirip ikincisine başladığım SANTE Organik Kurt Üzümlü El Kremi kokusu yapısıyla benim ellerimin en güzel dostu oldu.

sante-organik-kurt-uzumlu-el-kremi


1/23/2017

Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü

Cilt temizliği için hassas ciltli kişiler çok dikkatli olmalı. İçeriğinde zararlı kimyasal bulunmayan, cildi nemlendirici etkisi olan ürünler tercih edilmeli. YOGHURT of Bulgaria markasının daha önce nemlendirici serisini kullanmış ve memnun kalmıştım. Şimdi de Probiyotikli Nemlendirici Temizleme Sütü blog inceleme yazımı sizlerle paylaşıyorum.



1/22/2017

Limonian Alışverişim

Limonian bizlere Kore de satılan markaları ciddi uygun fiyata getiriyor. En son yaptığım Limonian Alışverişim de bir sürü denenecek ürünlerim oldu hemde merak ettiğim bütün ürünlerini aldım.

limonian-alisverisim



1/16/2017

Matcha Çayı Nedir Nasıl İçilir

Matcha Çayı Nedir Nasıl İçilir konusu bir süredir sosyal medya hesaplarında görüyordum ancak nedense birkaç bilgi dışında sağlıklı hiçbir şey öğrenemiyordum. En doğru içeriği wikipedia bulurum dedim ama orada da sadece Matcha: bebek pudrası gibi toz halindedir, Japon seremonilerinin vazgeçilmez çayıdır diyordu o zaman Sevda araştırmaya başla dedim ve meraktan hem içmeye hem de incelemeye başladım.

matcha-cay-nedir-nasil-icilir

1/10/2017

Flormar Matte Nail Enamel serisi

Mat renkli ojeler tırnaklarda duruşlar ve nail art yapımında kullanıldığında verdikleri farklı görüntü ile sevdiğim bir oje çeşidi. Flormar Matte Nail Enamel serisi ojeleri içerisinden 3 rengi sizlere anlatmak istedim. Sevdiğim kadar sevmediğim özelliklerini de okuyabilirsiniz blog yazımda.

flormar-matte-nail-enamel-serisi


1/09/2017

En iyi siyah dipliner markası

Simsiyah dipliner kullanmak, hassas gözlerde sizce mümkün mü? Bir de üzerine organik içeriği tertemiz olsa nasıl olurdu? İşte sizlere anlatacağım gecenin karası simsiyah Organik şimdiye kadar kullandıklarım arasında En iyi siyah dipliner markası olan Sante'ye ait blog yazımı paylaşıyorum.


en-iyi-siyah-dipliner-markası


1/06/2017

Bioplante Tarçınlı Diş Macunu

Tarçın sever misiniz? Eğer seviyorsanız bu yazımı da çok seveceksiniz. Florürsüz Organik Bioplante Tarçınlı Diş Macunu ve Bambu diş fırçası Ayışığı Organik yılbaşı alışverişimde kendime hediyem oldu. Daha öncesindeki alışverişlerimde minik testerlarını denemiştim. Yaklaşık 20 gündür denediğime göre artık blog yazımda bu mis kokulu diş macununu sizlere tanıtabilirim.

Bioplante-Tarçınlı-Diş-Macunu


1/03/2017

Benefit maskara bazı

Maskara bazları birçok markada var. Elimde olan benefit they're real tinted primer maskara bazı,  birçok blogda gördüğüm bir üründü. Benefit maskara bazı blog yazımda detaylı incelemesini okuyabilirsiniz.

benefit-maskara-bazi


1/02/2017

Saç Bakım Dosyam

Saç ürünleri hakkında herkes bir şeyler yazıyor. Kime inanacağınızı şaşırdınız değil mi? Ben size gerçek sonuçları ile görüntülerle desteklediğim Saç Bakım Dosyam da bu yüzden saçlarımın son hali ile paylaşmak istiyorum.

saç-bakım-dosyam