10/02/2021

Cettua Exfoliating Foot Mask Gratis İçinde Ne Var?

Ne çektik değil mi şu ayak topuklarımızdaki, tabanımızdaki sert derilerden? Ponza taşı, onlarca ayak kremi gene de istediğimiz gibi bir sonuç alamıyoruz.

Sosyal medyada ve internette oldukça fazla ilgi gören Cettua Exfoliating Foot Mask deneme şansım oldu. Ancak asıl enteresan olan hiçbir mecrada bu ölü deriyi tamamen soyan ayak maskesinin içeriğini bulamadım. Bu yüzden benim gibi merak edenler için Cettua Clean & Simple Peeling Etkili Ayak Maskesi İçinde Ne Var? Yazımda tüm içerik bilgisini ve hangi madde nedir bilgilerini bulabilirsiniz.


Cettua Exfoliating Foot Mask Gratis İçinde Ne Var

Cettua Exfoliating Foot Mask Gratis İçinde Ne Var? 

Cettua Clean & Simple Peeling Etkili Ayak Maskesi

ingredients

Detaylı açıklamadan önce tam içerik bilgisini aşağıda görebilirsiniz.

Alcohol Denat, Water, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Lactic Asit, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Asit, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Sulfate, sodium hydroxide, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Phenoxyethanol

Gelelim tek tek bu maddeler neden bir ayak soyucu maskesinden var detaylıca anlatmak istiyorum sizlere.

Cettua Clean & Simple Peeling Etkili Ayak Maskesi İçindekiler

Alcohol Denat

Yağ alkolüdür, cildi yakan kavuran kimyasal alkoller kadar aşındırıcı değildir.

Glycolic Acid

Glikolik asit, şeker kamışından elde edilen suda çözünür bir alfa hidroksi asittir (AHA) asit çeşididir. Ayak derinizi soyan asitlerden biridir. Yüz bakımından vücut bakımına kadar her alanda kullanılabilen düşük moleküler ağırlıklı deri pürüzsüzleştiricidir.

Butylene Glycol

İçerikleri birbirine tutunmasını ve karışmasını sağlayan bir bileşendir. Zararsızdır.

Lactic Asit

Organik hidroksi asittir. Cildi pul pul döken bir alfa hidroksi asittir. Ayak derinizi soyan asitlerden biridir. Yüz bakımından vücut bakımına kadar her alanda kullanılabilen düşük moleküler ağırlıklı deri pürüzsüzleştiricidir.

PEG-60 Hydrogenated Castor Oil

Hint yağından elde edilir. İçeriğindeki maddelerin birbirine karışmasını sağlar. Zararsızdır.

Salicylic Asit

Bilimsel adı “Salix alba” olan ak söğüt ağacının yapraklarından elde edilir. Cilt hücrelerini derinlemesine temizler

Mentha Piperita (Peppermint) Oil

Bahçe nanesi, ballıbabagiller familyasından tıbbi faydaları en fazla olan bir nane türüdür.

Sodium Sulfate

Sodyum tuzudur. Viskozite arttırıcıdır. EWG 1 derecedir, zararsızdır.

Sodium Hydroxide

PH'ı ayarlamak için kullanılır. Zararsızdır.


Cettua Exfoliating Foot Mask Gratis İçinde Ne Var?


Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract

Bilberry meyve özüdür. Yaban mersini çeşitlerinden biridir. 1000 yıldan fazladır bitkisel tedavilerde cilt sağlığı, diyabet vb rahatsızlıklarda kullanılır. 

Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract

Şeker kamışı ekstraktı. Uzak doğu ülkelerinde bu bitkinin yaşlanma karşıtı ürünlerde kullanıldığına dair makaleler bulunmakta. Cilt derisini onarır ve derinin sertleşmesini, kırışmasını, çatlamasını önler.

Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract

Portakal kabuğu yağıdır. Ayağınızı hafiften yakan, tatlı tatlı ısıtan bu yağdır. C Vitamini (Askorbik asit) açısından da zengin bir kaynaktır .

Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract

Narenciye Limon Meyve Özüdür. Cildi yumuşatır. Diğer içeriğindeki asitlerle beraber ayak derisini soymaya yardımcı olur.

Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract

Akçaağaç Özü, su moleküllerinden daha küçük olması ve yüksek düzeyde emilimi nedeniyle güzellik ürünlerinde kullanılır. Cilt bakımında kullanılmasının ana nedeni, doğal AHA asitleri, yani Malik ve Tartarik içermesi ve bu nedenle, diğer asit içeren meyve özleri ile birlikte ölü cilt hücrelerinin atılmasına yardımcı olmasıdır.

Phenoxyethanol

Aromatik eterdir. Paraben gibi ağır kimyasal koruyuculardan çok daha güvenilir bir koruyucudur. İçinde bulunduğu ürünün mikrop üretmesini, bozulmasını engeller. En zararsız ürün koruyuculardan biridir.

Cettua Exfoliating Foot Mask GratiCettua Clean & Simple Peeling Etkili Ayak Maskesi İçinde Ne Var? merak ediyorsanız yukarıda detayları görebilirsiniz.


Cettua Clean & Simple Peeling Etkili Ayak Maskesi Nasıl Kullanılır?

Bu maske gerçekten ayakları pamuk gibi yapıyor. 2 gün kullandım çünkü ilk kullanım sonrası içinde bayağı sıvı kalmıştı. Arka arkaya 2 gün kullandım. 4 gün sonra soyulma başladı.

En Önemli Not:

Sayın kendiniz çekiştirmeyin kalkan derileri. O zaman istediğiniz pamuk gibi yumuşacık deri olmuyor. Biliyorum çok keyifli soymak kalkan deriyi ama öyle yapınca siz kaldırdığınız için deri kendisini yenilememiş oluyor. Sabredin kendi kendisine atacak deriyi ayak tabanınızdan.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder