5/16/2020

Rituel de Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi

Cilt bakımında göz çevresine ayrı bir özen gösterilmeli. Aksi halde ilerleyen yaşlarda kırışıklık, kaz ayağında derin kırışıklıklar oluşması hızlanabilir. Çok enteresan bir fiyata Bim marketlerde Rituel de Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi buldum. Fiyatı 6.95TL fiyata satın aldım. Bir paket içerisinde 30 adet-15 çift bulunuyor.

Rituel de Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi

Neden enteresan bulduğuma gelince;
İçerik inanılmaz güzel. Kimyasal yok, değerli kolajen, bitki özleri içerikte en üst sıralarda bulunuyor. Yani minimal kullanılmamış gerçekten hakkını vererek içeriğe eklenmiş.
Aşağıdaki görselde içeriğinde olan her,şeyi sizlere ne nedir anlattım.

rituel-de-beaute-kolajen-goz-cevresi-maskesi



Merak edenler için ayrıca Rituel de Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi içerik bilgisi;


Glcerin, Hydroxyethyl Cellulose, Hydrolyzed Collagen, Natto Gum, Allantoin, Disodium EDTA, Panthenol, Carica Papaya Fruit Extract, Rosa Centifolia Flower Water, Camellia Sinensis Leaf Extract, Morus Alba Bark Extract, Beta Glucan, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin

Koyu renge boyadıklarım cildimiz için çok yararlı bileşenlerdir.

Hydrolyzed Collagen Kolajen peptit vücudumuzda en fazla bulunan proteinlerden biri olup, canlı dokuyu bir arada tutar. Kas ve iskelet sisteminin alt yapısını sağlayan bu birincil bağ dokusu proteini hareket yetisi için elzemdir. Normalde bu maddeyi içeren ürünlerin fiyatları ortalama 200TLden başlar.



Allantoin'in, cildi yumuşatmak ve nemlendirmek dahil olmak üzere birçok farklı yararı olan çok yönlü, güvenli ve etkili bir cilt bakım bileşeni olduğunu söyleyebiliriz. International Toxicology dergisine göre allantoin, çeşitli kozmetik uygulamalarında kullanım için toksik olmayan ve güvenli olduğu tespit edilmiş bir bileşendir.

Carica Papaya Fruit Extract Cildi yatıştırıcı özelliktedir. Papaya bitkisidir.

Rosa Centifolia Flower Water Kırışıklıkları açan değerli bir gül özüdür.

Camellia Sinensis Leaf Extract, Yeşil çay özüdür. Özellikle morluk ve kırışıklıklar için kullanılır.

Morus Alba Bark Extract Morus alba (beyaz dut) özü antioksidan özelliklere sahiptir, ancak cilde ana yararı, morlukların ve düzensiz cilt tonlarının görünümünü düzeltmesi ile birlikte sakinleştirici tahriş giderici etkiye sahiptir.

Beta glukan suyu cildin üst katmanlarına çeken nemlendiricidir. Cildi yoğun nemlendirir, deri üzerinde olan incelme ve kırışıklıkları doldurmaya yardımcı olur.

İlk kullanımdan itibaren göz çevremin yumuşacık olduğunu hissettim. Özellikle benim gibi gergin göz çevreniz varsa Rituel de Beaute Kolajen Göz Çevresi Maskesi rutininize eklemenizi tavsiye ederim. Bim marketlerde umarım sürekli satışta olur. Çünkü farklı sitelerde 6.95TL aldığım maskeyi 35-40TL gibi bir fiyata satıyorlar.
sevgilerrr...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder