4/25/2020

Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Ürünleri Yorumlarım

Cilt bakımı rutinimde yepyeni bir markayla tanıştım. Aroma Havyarlı Cilt Terapisi serisi ürünleri yaklaşık 1 aydır düzenli bir şekilde kullanıyorum. Marka Bulgaristan’da yüzyıllık bir geçmişe sahip olan Aroma Zdrave markasını üreten firmanın arge çalışması ile ortaya çıkmış. İçeriğinde orijinal mersin balığı havyar özü bulunuyor ve fiyat olarak makul seviyede sadece Ayışığı Organik sitesinde satışta.

aroma-havyarli-cilt-terapisi-urunleri-yorumlarim


Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Genel özellikleri;


  • Cildinizi beslemeye ve ışıltısını kazandırmaya sağlamaya yardımcıdır.
  • Cildinizde oluşan elastikiyet kaybına karşı koymanız için yardımcı olur.
  • Cilt tonu eşitsizlikleri için kullanabilirsiniz.
  • Antioksidan etkili bir yüz bakım serisidir.



aroma-havyarli-cilt-terapisi-urunleri-yorumlarim


Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Ürünleri Yorumlarım
Seride toplam 3 çeşit ürün bulunuyor.

Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Gündüz Kremi SPF15

  • İnce çizgileri azaltır
  • Cildin elastikiyetini arttırır
  • Pürüzsüzleştirir ve Nemlendirir
  • SPF 15

Yapı olarak gece kremine kıyasla daha yoğun çünkü içerisinde güneş koruması var. Cildime yedirdikten sonra hemen kayboluyor ve yumuşacık bırakıyor. Yaşlanma karşıtı, ince çizgilerin ve kırışıklıkların azaltılması için özel olarak geliştirilmiş orijinal havyar özlü krem, E vitamini içeriyor ayrıca. UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi koruyor. Altında veya üzerinde farklı markaların daha yüksek güneş koruyucuları ile beraber kullandığımda cildimde kusma veya ağırlık yapmadı. Özellikle makyaj altında kullandığımda cildimde makyajım gün içerisinde çatlamadı veya çizgilenmedi.
Atopik, hassas bir cildim var biliyorsunuz, herhangi bir hassasiyet veya iritasyona neden olmadı.

aroma-havyarli-cilt-terapisi-urunleri-yorumlarim



Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Yaşlanma Karşıtı Yüz Bakım Serisi Gece Kremi


  • Sıkılaştırır ve besler
  • Kırışıklıkları yumuşatır
  • Tonlandırır ve sakinleştirir



Tek kelimeyle bayıldım. Kullandığım en iyi havyar kremi diyebilirim. Farklı markaların ağır bir yapısı varken Aroma Havyarlı Cilt Terapisi serisi asla cildi yormuyor, yapış yapış bir his bırakmıyor. Yapısı asla yağlı değil ama cildime sürdüğüm anda kadife gibi yapıyor. Havyar özlü krem, cildi nemlendiren, yumuşatan, elastikiyeti artıran ve ipeksi yumuşaklık, pürüzsüzlük veren bir amino asit, vitamin, mineral ve protein kaynağıdır. Daha sıkı, sabahları daha taze görünen bir cilt için. Yumuşak yapısıyla cildiniz tarafından hemen emiliyor. Ciltte asla tahriş veya kızarıklık yapmıyor aksine cildi sakinleştiriyor. Sabahında normalde gergin bir ciltle uyanıyordum ancak Aroma Havyar Özlü Cilt Terapisi Yaşlanma Karşıtı Gece Kremi sonrası yumuşacık bir ciltle uyanıyorum.

aroma-havyarli-cilt-terapisi-urunleri-yorumlarim



Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Yaşlanma Karşıtı Yüz Bakım Serisi Göz Kremi


  • İnce çizgileri yumuşatır
  • Nemlendirir ve besler
  • Antioksidan etkili


Son dönemlerde sürekli bilgisayar başındayım çünkü evden çıkmıyorum. Haliyle göz çevrem çok yıpranıyor bilgisayar karşısında. Birde göz kuruluğu eklenince iyice geriliyor göz çevrem.  Aroma Havyarlı Göz Kremi havyar özleriyle göz çevresini çok güzel bir şekilde nemlendiriyor. Bu sayede hem kuruluk kaynaklı yeni kırışıklıklarım oluşmuyor hem de morlukların önüne geçmiş oluyorum. Emilimi çok hızlı, özellikle yeşim taşı roller ile uyguladığımda hem şişkinliği azaltıyorum hem de etkinliğini arttırıyorum.

aroma-havyarli-cilt-terapisi-urunleri-yorumlarim



Sizde yaşlanma karşıtı cilt bakım rutini oluşturmak istiyorsanız, yüksek bütçeler vermeden Havyar Özlü cilt bakım serisi kullanmak isterseniz Aroma Havyarlı Cilt Terapisi Ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim. Ayışığı Organik sitesinden 67TL'den başlayan fiyatlarla üstelik kargo ücretsiz satın alabilirsiniz.
Sevgilerrr...

1 yorum:

  1. Fiyatları da makulmuş.Havyar filan deyince ''eyvah''demiştim :)

    YanıtlaSil