3/25/2020

Dezenfektan sonrası el bakımı nasıl yapılır? #corona virüsü


Tüm dünyada pandemi ilan edilen corona virüsten hepimiz korunmaya çalışıyoruz. Bunun için sürekli ellerimizde dezenfektan, 80 derece alkol içeren kolonyaları gün içinde belki yüzlerce kez kullanıyoruz. Herkes şu anda dezenfektanlar hakkında uzman görüşte ancak sizin elleriniz bu kadar yoğun alkole alışkın değil!

dezenfektan-sonrasi-el-bakimi-nasil-yapilir


Dezenfektan sonrası el bakımı nasıl yapılır?


Bu videomda size ellerimizde kullandığımız dezenfektan ve kolonyaların vereceği hasarı nasıl minimuma indirebiliriz dilim döndüğünce anlatmak istedim.
Lütfen peeling mutlaka yapın, lütfen yoğun bir nemlendirici krem kullanın. Eğer derinizde soyulma, tahriş veya kızarıklık ileri boyuta geldiyse bahsettiğim gibi merhem formunda bir kremle ellerinizi tamir edin. Aksi halde 15-20 gün içerisinde el deriniz soyulmaya ve mikroplara karşı açık olmaya başlayacaktır.
İnşallah en kısa zamanda yaşadığımız bu virüs salgınından sağlıkla hepimiz çıkalım.

Videomun tamamı aşağıda;


Not:
19 Gündür ağır seyreden bir faranjitten çıktığım ilk gün videomu hemen çekmek istedim. Sesimdeki arada gelen çatlamalar, gözlerimdeki şişlik bu nedendir.
Sürç-i lisan ettiysem affola..
Satın alabilmeniz için sizlere ayrıca aşağıda ürünlerin satın alma linklerini de ekliyorum.
Sorularınız olursa bilgim dahilinde cevaplamaktan çok mutlu olurum.



Morfarma Hijyenik El Temizleme Jeli 50 ml https://www.ayisigiorganik.com/morfarma-hijyenik-el-temizleme-jeli-50-ml 19.90TL

Uso Cosmetics Kolonya çeşitleri https://bit.ly/3alIIpWkolonya

Sosyal medya hesaplarım
İnstagram Hesabım : http://bit.ly/ins2HEOrus

1 yorum: