1/10/2020

Çatlayan Dudaklar için Yeşil Marka Lip Balm

Benim yazında kışında çok fazla çatlayan dudaklarım var. Ancak dudaklarımı nemlendirme amaçlı kullandığım lip balm içeriği temiz olmalı çünkü dudağınıza sürdüğünüz her şeyi yiyorsunuz. Çatlayan Dudaklar için Yeşil Marka Lip Balm yazımda benim gibi kanayan dudaklara sahip kişiler için içeriği tertemiz bir önerim var.


catlayan-dudaklar-icin-yesil-marka-lip-balm


Çatlayan Dudaklar için Yeşil Marka Lip Balm

Öncelikle neden YeşilMarka lip balm tercih ediyorum;


Yeşilmarka Doğal Dudak Balmleri katkı maddesi İÇERMEZ!
Parafin, Vazelin, Paraben, EDTA, Parfüm, Boya, TEA İÇERMEZ!
Gimdes’ten helal sertifikasına sahiptir.

Yeşil Marka Lip Balm Organik Sertifikalı Nemlendiriciler Kullanıyor.

Yeşilmarka Doğal Dudak Balmı içeriğinde bulunan shea butter ve soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağı sayesinde dudakların nem dengesini korumayı ve dudakların doğal yollarla beslemesini sağlıyor. Hindistan cevizi ve palm çekirdeğinden elde edilen organik sertifikalı nemlendiriciler sayesinde dudakların nem dengesini korunmasına, nemin geri kazanılmasına, çatlakların giderilmesine ve dudakların bakım yapılmasına yardımcı oluyor.

catlayan-dudaklar-icin-yesil-marka-lip-balm


Yapısı klasik alıştığımız yağlı dudak koruyucular gibi değil çünkü içerisinde Parafin ve Vazelin yok. Bu yüzden elinize aldığınızda hafif pütürlü bir yapısı var. Ancak parmak ısınızla dudaklarınıza sürdüğünüzde hemen eriyor çünkü içerisinde shea butter ve soğuk sıkım naturel sızma zeytinyağı,
Hindistan cevizi ve palm çekirdeğinden elde edilen organik sertifikalı nemlendirici yağlar mevcut.

Bazı lip balmlar dudağınıza üst üste sürdüğünüzde gün içerisinde dudakları soyar. Ancak YeşilMarka lip balm da böyle bir sorun olmuyor, gün içerisinde istediğiniz sıklıkta yenileyebilirsiniz.

catlayan-dudaklar-icin-yesil-marka-lip-balm


Merak edenler için YeşilMarka Lip Balm İçerik Bilgisi;
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Undecane*, Tridecane*, Coco-Caprylate/Caprate*, Olea Europaea Fruit Oil*, Aroma (kullanılan aroma yenilebilir, helal sertifikalı aromadır.)

Çatlayan Dudaklar için Yeşil Marka Lip Balm fiyatı sadece 9.99TL ve 15gr, yani sizi uzun süre koruyacak bir dudak koruyucu arıyorsanız oldukça uygun fiyata satın alabilirsiniz.
Sevgilerrrr….

1 yorum: