10/27/2019

Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling

Hassas ciltlere uygun peeling ürünleri bulmak çok zordur. Ama cilt bakımı rutininin temel taşı bana göre peelingdir. Eğer cildiniz temizse, üzerinde ölü deri yoksa uyguladığınız bakım kremleri çok daha iyi cildinize işler.

sante-organik-hassas-ciltler-icin-siyah-karbon-peeling


Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling bu aşamada yardımıma yetişti. Ülkemizde daha çok yeni satışa başladı bu Alkol içermeyen cilt bakım ürünü.


Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling

Klasik alışılagelmiş Sensitive Black Peeling ürünlerinden farklı olarak Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling;



  • Sentetik koruyucular, renk ve koku vericiler içermez
  • Paraben ve silikon içermez
  • Mikroplastikler içermez
  • Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
  • Vegan
  • Gluten içermez
  • Karmin içermez
  • Laktoz içermez
  • Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
  • ALKOL İÇERMEZ

sante-organik-hassas-ciltler-icin-siyah-karbon-peeling


Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling, özel aktif karbon, organik argan yağı ve silika içeren bir maske. Organik kelimesinin hakkını vererek Natrue Organik sertifikasını hak etmiş.

İçerisinde minik, mikro tanecikler var. Her ne kadar tarifinde nemli cilde sürülmesi gerektiği belirtilse de benim kullanım şeklim biraz daha farklı.

Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling Sensitive Black Peeling Kimler için 
uygundur?

  • Kuru ciltler
  • Çok kuru ciltler
  • Karma ciltler
  • Aşırı hassas atopik ciltler
  • Rosealı Ciltler
  • Karmadan kuruya dönük ciltler
  • Yağlı hassas ciltler




Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling Nasıl kullanıyorum?

Duş esnasında cildim yumuşadıktan ve buhar sayesinde gözeneklerim açıldıktan sonra yüzümü kuruluyorum. Ardından Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling maskemi yüzüme sürüyorum. Hiç beklemeden hafifçe ovalıyorum ve temizliyorum. Sürdüğüm anda Sensitive Black Peeling minik mikro tanecikleri parmaklarımın ucunda hissediyorum. Ancak temizleme aşamasında suyla buluştuğunda tüm tanecikler kayboluyor ve kremsi bir yapıya dönüşüyor. Peeling sonrasında klasik kuru cildimin gerilme hissi olmuyor.

sante-organik-hassas-ciltler-icin-siyah-karbon-peeling


Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling Maske Sensitive Black Peeling  İçerik Bilgisi;

Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Helianthus Annuus Hybrid Oil *, Aqua (Water), Sucrose Stearate, Silica, Charcoal Powder, Argania Spinosa Kernel Oil *, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder *, Polyglyceryl-10 Laurate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil *, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil *, Citric Acid, Perfume (Fragrance) **, Linalool **, Limonene **
*  Sertifikalı organik tarımdan
** Doğal eterik yağlardan

İçerisinde gördüğünüz gibi Alkol hiçbir çeşidi bulunmuyor. Bu yüzden en hassas ciltlerde dahil güvenle kullanılabiliyor.

Aşağıdaki görselde 100 kat büyütülmüş makro çekimde içerisinde tanecikleri görebilirsiniz. Çıplak gözle ancak bu tanecikleri göremezsiniz.

sante-organik-hassas-ciltler-icin-siyah-karbon-peeling


Fiyatı Ayışığı organik sitesinde 19.90TL ancak indirim dönemlerinde 17-18TL civarına iniyor. Bir paket 2 kez kullanılabiliyor. Ortalama 8-9 liraya haftalık peeling ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Özellikle hassas, atopik ciltler Sante Organik Hassas Ciltler İçin Siyah Karbon Peeling, Sensitive Black Peeling benim gibi oldukça seveceklerdir.
sevgilerrr…

7 yorum:

  1. Fiyat olarak da uygunmuş. Cildim karma. Ben de deneyeyim. Teşekkürler bilgilendirme için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denedikten sonra yorumlarınızı bekliyeceğim,
      sevgiler

      Sil
  2. Merhaba..Doğal malzemelerle evde yapılan peeling ile bu maske arasında etki açısından fark oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ev ortamında yapılan maske ve diğer bakımlar sadece anlık bir iyileştirme yapacaktır. hatta kullandığınız malzeme ne kadar içinize sinsede ülkemizde maalesef satılan baharatlar, yağlar hepsi ithal ve menşei denetlenmenin imkansız olduğu bölgelerdir. örnek olarak baharatlar suriye, çin, endonezya, yağlar hindistan, çin, ırak gibi bölgelerden gelip ülkemizde şişeleniyor. Bunlarla ne kadar bakım yapsanızda cildinizde sivilce, komedon, yangı vb ciddi problemler yaşama olasılığınız artmaktadır. Bu yüzden güvenilir ve her türlü testten bağımsız kuruluşlar tarafından geçen markaların ürünlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Bu sayede olası bir yan etkide karşınızda hem muhatapta bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Sil
  3. Derya blogunda sizden bahsedince gelip tanışmak istedim. Bu faydalı bilgiler için çok teşekkürler😊🤚

    YanıtlaSil
  4. Bunu denemedim ama tek kullanımlık maskeleri severim, pratik ve etkili :)

    YanıtlaSil