10/11/2019

Logona Organik Likit Eyeliner

Fırça uçlu eyeliner oldukça kolay kullanıma sahip bir kozmetik ürünüdür. Eliniz alışana kadar belki çizgileri düz çekemezsiniz ama eliniz alıştıktan sonra o makyaj artistlerinin çekebildikleri gibi incecik eyeliner çekebilirsiniz.


logona-organik-likit-eyeliner



Logona Organik Likit Eyeliner incecik bir fırçaya sahip. Logona Fluid Eyeliner Sürme olarak adlandırılan bu eyeliner ile incecik göz üzerine istediğiniz gibi kuyruklu eyeliner çekebiliyorsunuz.

Logona Organik Likit Eyeliner


Klasik alıştığımız içerikten farklı olarak Logona Organik Likit Eyeliner Organik yaban mersini özü ve canlandırıcı değerli taşların kuvars, ametist, amber gibi toz karışımlarından oluşan doğal yaşlanmayı geciktirici maddeler aynı zamanda kirpiklerinizi besliyor.

Logona markası genellikle tüm renkli kozmetiklerinde ve cilt bakım ürünlerinde değerli taşlardan faydalanıyor. Ancak bu ürünlerin yapılarını bozmuyor. Pürüzsüz bir eyeliner çekiliyor.

Resimde de görebileceğiniz gibi simsiyah bir renge sahip. Göz üzerinde gün içerisinde organik göz ürünlerinde sıklıkla karşılaştığım bozulma veya dağılma yapmadı. Alttaki resimde tek kat rengidir.

logona-organik-likit-eyeliner


Simsiyah hali gün sonunda makyajımı çıkartana kadar kaldı.

İncecik bir kıl fırça olduğu için özellikle keskin kuyruk çizimlerinde göz makyajımda oldukça başarılı sonuç aldım.

Logona Organik Likit Eyeliner İçerik Bilgisi
INCI-INGREDIENTS-
Aqua (Water), Alcohol*, Glycerin, Sorbitol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Magnesium Aluminium Silicate, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Polyglycerin -10 Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Hydrolyzed Silk, Oxycoccus Palustris Seed Oil, Euphrasia Officinalis Leaf Extract*, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Alaria Esculenta Extract, Citric Acid, Quartz Powder, Amethyst Powder, Amber Powder, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool, CI 77499 (Iron Oxides)

Logona Organik Likit Eyeliner Sürme (01 Siyah) 5 gr ambalaja sahip. Hem Natrue hem de Bio organik sertifikası var. Alerjimin en yoğun olduğu dönemde kullanmaya başladım. Göz üzerinde asla rahatsızlık vermedi. Kaşıntı veya göz içerisinde kızarıklık yapmadı.

Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm, Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermiyor.

Çok hızlı kuruyor ve sabitleniyor, hata yaptıysam pamuklu çubukla düzeltme yapabiliyorum. Bu düzeltme esnasında dağılmıyor.

Logona Organik Likit Eyeliner Ayışığı Organik sitesinde 120TL satılıyor ancak indirim dönemlerinde 100lira civarına iniyor. Hem içeriği gayet başarılı, hem hayvanlar üzerinde test edilmiyor, hem de göz üzerinde çok güzel simsiyah formunu gün boyunca koruyor. Sizlerde Cruelty Free ve içeriği temiz bir eyeliner arıyorsanız bonus makyaj malzemeniz olabilir.
sevgilerrrr…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder