9/14/2019

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Sülfatsız Şampuan

Hem uygun fiyatlı, hem sülfatsız, hem de yerli üretim bir şampuan olur mu sorusunun bana göre bir cevabı artık var. Saç Bakımı rutinimde bir şişe kullanıp bitirdiğim Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Doğal Bakım Onarım Şampuanı bana göre yerli üretici markaların ürettikleri arasından sıyrılabilecek bir içeriğe sahip sülfatsız şampuan.

yesilmarka-19-bitki-ozlu-dogal-bakim-sampuani


Kocaman 400ml bitkisel, sülfatsız bir şampuan ne kadar fiyata satılabilir? Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Sülfatsız Şampuan sadece 29.99TL. fiyat performans değerlendirmesini blog yazımda okuyabilirsiniz.



Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Doğal Bakım Onarım Şampuanı

Yeşil Marka ülkemizde üretim yapan, bitkisel içeriğe sahip geniş bir ürün skalası olan markadır. Daha önce Yeşil marka mineral güneş koruyucu denemiş ve çok memnun kalmıştım. Sonrasında şampuanını denemek istedim. İyiki bu markayla alışveriş yaptığım Ayışığı Organik sitesinde tanışmışım diyorum.

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Doğal Bakım Onarım Şampuanı Silikon, PEG, PG, Dimethicone, SLS/SLES(Sodium Laureth Sulfat), Parfüm, Paraben İÇERMİYOR.

İçeriklerinde sodyum tuzları bulunmadığı için saç yüzeyini kazımıyor.

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Sülfatsız Şampuan Aktif İçerik Bilgisi

Organik Argan Yağı hasarlı saçlarda etkili mucizevi bir yağdır. Hasarlı saçların onarılmasında, sağlığının korunmasında etkilidir. Saç etrafında kaplama görevi görür ve dış etkilere karşı korur.

Çay Ağacı Ekstraktı kepek, bit, mantar, kaşıntı gibi saç derisi problemlerinde etkilidir. Saçı besler, nemlendirir ve hacim verir. Kaşıntı ve kepek sorunu çözümünde etkilidir.

Organik Shea Butter (Karite Yağı)  saçın kırılmasını engeller, koparak dökülmesine mani olur. Saçı nemlendirir ve saça bakım yapar. Canlı, parlak ve uzayan saçlar sağlar.

Organik Aloe Vera saç derisini nemlendirir, deri problemlerinde faydalıdır. Kepek oluşumunu engeller.

Ardıç Tohumu Yağı saç derisi problemlerinde faydalıdır. Saç dökülmesi, kepek ve yıpranan saç probleminde etkilidir.

Soğuk Sıkım Zeytinyağı saçın parlaklığını artırır ve kırılmaları önler. Saç derisini ve saçı kökten uca besler, kepeği giderir. Saçın yumuşaklığını artırır.

Kafein saç kaybını önler ve saç uzamasını sağlar. Saç derisinde kan dolaşımını hızlandırır.

Biberiye Ekstraktı saçın kökten uca beslenmesini sağlar. Kökleri güçlendirir ve kırıkları önler. Saç derisini besler, kaşıntı, kuruluğu ve kepeği yok eder.

yesilmarka-19-bitki-ozlu-dogal-bakim-sampuani


Isırgan Yaprağı Ekstraktı saç dökülmelerini engeller, saça canlılık ve parlaklık kazandırır. Saçı besleyerek, saç kırılmalarını engeller. Saç köklerine kan akışını hızlandırır ve hızlı saç uzamasına yardımcı olur.

Defne Yaprağı Ekstraktı saç köklerini güçlendirir, saç dökülmelerini ve kepek oluşumunu önler. Saçların kolay taranmasını sağlar.

Hindistan Cevizi Yağı saçı nemlendirir ve kepeği önler. Saçların kolay şekil almasını sağlar.

Tatlı Badem Yağı saçı besler, güçlendirir ve nemlendirir. Fındık Yağı saçı besler, güçlendirir ve parlaklık verir. Kepeği engeller.

Lavanta Yağı saçı besler, uzamasını kolaylaştırır. Saç dökülmelerinde ve kırıklarında etkilidir.

ProVitamin B5 saç tellerinin kalitesini artırır. Kıl köküne etki ederek saçı besler ve onarır. Saçların sağlıklı şekilde uzamasına yardımcı olur. Saç dökülmelerini önler.

Çörek Otu Yağı saç derisini besler ve kepeği engeller. Hasar görmüş saçları onarır ve parlaklık verir. Saçlardaki beyazların giderilmesinde faydalıdır.

Sarımsak Ekstraktı saç dökülmesinin engellenmesinde ve yeni saçların çıkarılmasında faydalıdır. Saçı güçlendirir, parlaklık sağlar ve kırıkları engeller.

Ginseng Ekstraktı saç dökülmesine karşı etkilidir. Saça esnekliğini geri kazandırır, yıpranmış saçları onarır ve koruma sağlar. Saçın nemini uzun süre korumasını, parlak ve yumuşak kalmasını sağlar. Kepeği yok eder ve kaşıntıyı ortadan kaldırır.

yesilmarka-19-bitki-ozlu-dogal-bakim-sampuani


Bitkisel Gliserin saçta nemi hapseder. Saç derisini ve saçın beslenmesine yardımcı olur. Canlı ve parlak saçlar için faydalıdır.

Nane Yağı saçın folikül sayısını artırır ve saç büyümesinde etkilidir.

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Doğal Bakım Onarım Şampuanı kokusu yukarıda gördüğünüz bitkilerin harmanı. Saçta kalıcı çok güzel çiçeksi bir koku bırakıyor. Banyo sonrasında saçları yumuşacık yapıyor ve ışıltısı bir sonraki yıkamaya kadar devam ediyor.

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Sülfatsız Şampuanı İçerik Bilgisi;

Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Lauryl Glucoside*, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate*, Disodium Cocoamphodiacetate*, Dicaprylyl Ether*, Decyl Glucoside*, Glyceryl Oleate*, Coco-Glucoside*, D-Panthenol*, Caffeine, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Laurus Nobilis Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*, Aroma, Dehydroacetic acid*, Phenolcarbinol* (Benzylalcohol)*, Glycerin, Juniperus Communis Fruit Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Olea Europaea Fruit (Olive) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Corylus Avellana Seed Oil, Urtica Dioica Leaf Extract, Nigella Sativa Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Allium Sativum Bulb Extract, Panax Ginseng C.A. Meyer Extract, Mentha Piperita Oil.   *Organic Approved (Organik Hammaddeler)

Yeşilmarka 19 Bitki Özlü Sülfatsız Şampuan yukarıda da yazdığım gibi 400ML bir boya sahip ve 29.99TL fiyata satılıyor Ayışığı Organik sitesinde. Serisinde toplam 4 farklı şampuan daha bulunuyor her türlü saç sorunu için. Eğer sizlerde uygun fiyatlı, sülfatsız şampuan arıyorsanız mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ederim.
sevgilerrr…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder