8/05/2019

Logona Yorgunluk Giderici Fluid

Öyle bir incecik fluid, krem düşünün ki yüzünüze sürdüğünüzde cilt renginizi eşitlesin, göz altlarında dahi kullanılabilsin. Cilt bakımı rutinimde yer alan Logona Yorgunluk Giderici Fluid cilt rengini açıyor, göz çevresinde dahil kullanılabiliyor. Cilt üzerinde bulunan leke, kızarıklık görünümü, göz çevresindeki mor halkaları hafifletiyor. İçeriği vegan, NaTrue ve EcoControl organik sertifikalara sahip.

Yapısı ince, renksiz bir cilt tonu eşitleyici krem Logona Yorgunluk Giderici Fluid. Cilt tonunu eşitlerken, cildi yormuyor. İçeriğinde yoğun C vitamini var. Bu da cilt tonundaki renk eşitsizlikleri için doğal bir bariyer görevi görüyor.

logona-yorgunluk-giderici-fluid


Logona Yorgunluk Giderici Fluid

Kahverengi deniz yosunundan elde edilen KalparianeTM , organik kafein ve C Vitamini içeriğiyle hücrelere enerji veriyor, koyu halkaları azaltıyor ve cilde yoğun nem sağlayarak cildi besliyor.
Sürüldü anda cildimde anında emiliyor. Ancak C vitamini içerdiği için yazın dikkatlı kullanılmalı.



Çünkü C vitamini içeren kremler cilt tonunu açarken güneş ışınlarını da çekiyor. Bu yüzden ben yazın gece rutinime ekliyorum.

Cildim çok kuru ve atopik olduğu için nemlendirmesi ama bana yeterli gelmedi. Bu yüzden serum olarak kullanıyorum Logona Yorgunluk Giderici Fluid kremimi. Üzerine günlük nemlendiricimi uyguluyorum.

logona-yorgunluk-giderici-fluid


28 günde ciltte gerçekten gözle görülür bir renk eşitlenmesi yapıyor. Bıraktıktan sonra o eşitlenme kaybolmuyor. Aksine cilt daha sakin, daha canlı gözüküyor.

Logona Yorgunluk Giderici Fluid Sertifika özellikleri;

NaTrue ve EcoControl Ekolojik Sertifikalı
Sentetik Koruyucular, Renk ve Koku Vericiler İçermez
Silikon, Sülfat ve Parabenler içermez
Mineral Yağ Bazlı Hammaddeler içermez
Organik Tarımdan Elde Edilmiş Bitkisel Yağlar ve Özlerden Üretilmiştir
Vegan
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmemiştir
Gluten İçermez
Laktoz İçermez

logona-yorgunluk-giderici-fluid


Logona Yorgunluk Giderici Fluid İçerik bilgisi

Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Isoamyl Laurate, Silica, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dehydroxanthan Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Titanium Dioxide, Alaria Esculenta Extract, Caffeine*, Tocopherol, Dipotassium Glycyrrhizate, Chlorella Vulgaris Extract , Euphrasia Officinalis Extract*, Sodium Lactate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Mica, Tin Oxide, Ascorbic Acid, Parfum (Fragrance)**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Benzyl Salicylate**, Citronellol**, Citral**, CI 77891 (Titanium Dioxide)

logona-yorgunluk-giderici-fluid


Eğer sizlerinde cildinde renk eşitsizliği, lekeler, göz çevrenizde mor halkalar varsa Logona Yorgunluk Giderici Fluid denemenizi tavsiye ederim. Ayışığı Organik sitesinde %30 indirimle 30ML boyu 94.50TL satılıyor.
sevgilerrr…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder