8/24/2019

Logona Organik Silisyum Bitkisel Silikonlu Yüz Kremi

Organik silikonlu bir yüz kremi keşfim var. Logona Organik Silisyum Bitkisel Silikonlu Yüz Kremi Pirinçten elde edilen saf bitkisel silikon içeriyor. Cilt bakımı rutinimin içerisinde yer alan bu çok farklı içerikteki yüz kreminin detayları aşağıda.

Klasik alıştığımız silikonlu yüz kremlerinden farkı;

Gözenekleri tıkamıyor
Cilt yüzeyinde pürüzsüz bir görüntü oluşturuyor
Makyaj altında baz olarak kullanıldığında, makyajın ciltte tutunma kalitesini arttırıyor

logona-organik-silisyum-bitkisel-silikonlu-yuz-kremi


Logona Organik Silisyum Bitkisel Silikonlu Yüz Kremi


Silisyum yani silikon aslına sadece kimyasal yollarla elde edilmez. Bitkisel bazlı da silikonlar vardır. Farkı cildinizin gözeneklerini tıkamaz ve komedon, sivilce, siyah nokta oluşumuna izin vermez. Pirinç işlenerek elde edilir. Bu sayede cilt beyazlatma ve cilt eşitleme etkisi de olmaktadır.

Logona Organik Silisyum Yüz Kremi Silisyum ve cilt sakinleştirici Aloe Vera cilde doğal bir nemlilik vermekte, kuru ve yıpranmış cilt tiplerinde denendiğinde cildin daha gergin, daha esnek ve yatışmış olduğu gözlemlenmektedir.

logona-organik-silisyum-bitkisel-silikonlu-yuz-kremi


Ayrıca jojoba yağı, Shea Butter, susam yağı ve inulin (hindiba fruktozu) içeriyor. Yani cildin tüm ihtiyaçlarını tek bir kremle karşılayabilirsiniz.

Logona Organik Silisyum Yüz Kremi Hangi Cilt tiplerine uygundur;

Kuru ciltler
Hassas Ciltler
Tahriş olmuş, güneşten etkilenmiş ciltler
Makyaj altında baz kullanma ihtiyacı olan gözenek sorunlu ciltler
Kurudan karmaya dönük ciltler
Karmadan kuruya dönük ciltler
Atopik, kızarıklık sorunu olan ciltler

Bitkisel Silikon Nedir?

Logona Silisyum Vegetal ürünlerinde pirinç kabuklarından elde edilen bitkisel silisyum kullanılıyor. Bu suda çözünebilir yapıda olduğu için cildimiz tarafından kolaylıkla emilebiliyor ve cildin nem tutma gücünü artırıyor, cildin kolajen üretimini harekete geçiriyor. Bu doğal etki artırımı, doğal bir şekilde cilt kendini iyileştirmeye başlıyor.

Silisyum, Bitkisel Silikon tam ifadesiyle “biçimleyen bir maddedir”. İnsan vücudunda cildin, saçların ve tırnaklarım görünümünü silisyum, silikon belirler. Özellikle yenileme proseslerinde ve bağdokuların sağlıklı bir şekilde oluşmasında önemli roller oynar. Bitkilerde de var olan suda çözünür Bitkisel silikon, silisyum vücut tarafından kolaylıkla alınabilir ve ciltte depolanır. Bu sadece gerginliği ve esnekliği artırmakla kalmaz, bağdokuların en önemli yapıtaşı olan kolajenin vücut tarafından üretimini de harekete geçirir. Silisyum, Bitkisel silikon ayrıca cildin nem tutma kapasitesini de artırır.

İdeal Tamamlayıcı. Çöl zambağı Aloe Vera’nın özü. Cilde yoğun nemlilik verir. Bu nemlilik de cildin nem tutma kapasitesi artırıldığı için iyi bir şekilde emilir. Aloe Vera tahrişleri giderir, sakinleştirir ve iyileştirir.


logona-organik-silisyum-bitkisel-silikonlu-yuz-kremi



BDIH Doğal Kozmetik Sertifikalı
NaTrue Sertifikalı
Vegan içeriğe sahip

INCI-INGREDIENTS - İÇİNDEKİLER
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Glycerin, Olea Europea (Olive) Fruit Oil*, Cocoglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Isoamyl Laurate, Sorbitan Olivate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Inulin, Silica, Sodium Lactate, Tocopherol, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Xanthan Gum, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**            *from controlled organic cultivation  **natural essential oils

İçeriğindeki alkol ve parfüm bitkisel kaynaklıdır. Hassas ciltlerde iritasyona sebep olmaz.

Logona Organik Silisyum Bitkisel Silikonlu Yüz Kremi Kendi cildimde gözlemlediğim etkileri;

Özellikle makyaj altında çok güzel bir baz görevi görüyor. Cildi mermer gibi göstermese de, üzerine makyaj yaptığımda tüm gün yerinden oynamıyor. Pullanma veya pütürlük sorunu hiç cildimde yaşamadım, çok güzel ve başarılı bir şekilde cildi nemlendiriyor. Kızarıklıklarımı gayet başarılı bir şekilde içeriğindeki aloe vera ile sakinleştiriyor. Cildi bu Sıcak yaz günlerinde asla yormuyor veya terletmiyor. Hem gündüz hem de gece cildimi temizledikten sonra tüm yüzüme çok ince bir şekilde sürüyorum. Sabahında duru, dinlenmiş ve rahatlamış bir ciltle uyanıyorum.

Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 136TL satılıyor, 40ML boyunda. Sizlerde hem makyaj altında kullanabileceğiniz hem de cildinizi neme doyuracak bitkisel silikonlu bir yüz nemlendiricisi arıyorsanız denemenizi tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder