8/26/2019

Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ

Cilt bakımı rutinimde yepyeni bir yüz temizleme ürünüm var. Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel ciltte çalışma prensibi kore kozmetiklerinde olan yağ bazlı bir temizleme ürünü. Kore kozmetiklerinden farkı ama içeriğinin çok başarılı olması ve Vegan hayvansal hiçbir hammadde içermemesi.

Son Moda Yenilikçi Yüz ve Makyaj Temizleyici olarak lanse edildi Logona Age Protection serisi bu ürün. Yapısı ve kullanım şeklinin detaylarını blog yazımda okuyabilirsiniz.

logona-age-protection-yuz-ve-makyaj-temizleyici-yag



Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel

Güneş koruyucu kullandığım için cildimdeki kalıntıları yağ ile çıkartmam gerekiyor. Aksi halde güneş koruyucuları ciltten çıkartmak çok zordur. Bu arayışım sürerken Logona markasının merakla beklediğin Age Protection serisi ülkemizde geldi.

Serinin yüz temizleme ürünü tam benim istediğim özelliklere sahip.

Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel

Alkol içermiyor
Cildi kurutmuyor
İçerisinde birçok yağ çeşidi var
Özellikle hassas ciltlerde gerginlik veya tahriş yapmıyor
Hyalüronik Asit içeriyor

Organik yabani iğde, organik argan yağı ve deniz yosunundan oluşan Hücre Canlandırıcı Kompleks + Hyalüronik Asit içeren yüksek kalitede formülü cilde yoğun bakım yapıyor ve temizleme sırasında nem veriyor. Cildi nem kaybından koruyor ve yağ-nem seviyesini dengeliyor.
Ancak bunu yaparken cildi yağlandırmıyor. Tam tersine yağ nem dengesini sağladığı için cildi pürüzsüz ve duru bir halde bitiş sağlıyor.

Organik yabani iğde, Sakinleştirici ve yara iyileştirici bir etkisi vardır.

Hyaluronik asit, sadece nemi korumakla kalmaz, aynı zamanda kırışıklıkları gideren ve cildi harika yumuşak, pürüzsüz hissetmesini sağlayan pürüzsüz bir film oluşturur.

Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel Nasıl Kullanılır

İşte en sevdiğim bölüm.
1- Öncelikle kapağı açın J
2- Kuru haldeki cildiniz için yeterli miktarda ürünü elinize alın
3- Islatmadığınız, Kuru haldeki cildinizde göz çevreniz dahil tüm yüzünüze ovalayarak sürün. Anında yağ formuna geçecektir.
4- Ilık su ile cildinizi durulamaya başladığınızda krem haline dönüşecek ve tüm cildiniz yumuşacık olacak.


logona-age-protection-yuz-ve-makyaj-temizleyici-yag



Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel mutlaka kuru, ıslatılmamış cilde uygulanmalı. Öncelikle cildimdeki tüm makyaj kalıntılarını yağ formdayken iyice yumuşatıyorum sonra durulama aşamasında o yumuşattığım makyaj kalıntıları silgi gibi siliniyor yüzümden.

Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel İçerik Bilgisi;
Fatty Acid Ester, P. Glycerine, Sunflower Triglycerides *, Purified Water, Sugar Esters, Argan Oil *, Glycerol Esters, Seaweed Extract, Sodium Salt Of Hyaluronic Acid, Sea Buckthorn Berry Extract *, Sunflower Oil *, Vitamin E, Citric Acid, Mixture Of Essential Oils **, Essential Oil İngredients **
* Organik Tarımdan      ** Doğal Eterik Yağlardan

Gördüğünüz gibi alkol içermiyor argan yağı, hyalüronik asit, Organik yabani iğde, E vitamini gibi cilde çok faydalı bitkiler içeriyor.
Sentetik Koruyucular, Renk ve Koku Vericiler, Mineral Yağ Bazlı Hammaddeler İÇERMİYOR

Organik Tarımdan Elde Edilmiş Bitkisel Yağlar ve Özler İçeriyor.

Vegan içeriğe sahip. Hayvanlar Üzerinde Test Edilmiyor.

Koku hassasiyeti olanlar için çok çok hafif iğde kokusu var, kullanımda hissedilmiyor.

Benim bittikçe almayı planladığım sürekli stoğumda olacak bir yüz temizleme ürünü oldu Logona Age Protection Yüz ve Makyaj Temizleyici Yağ Bazlı Jel. 100ML bir tüpte satılıyor Ayışığı Organik sitesinde fiyatı 122TL. Kore kozmetiklerindeki içeriklere çok fazla güvenmiyorsanız ama yüz temizleme yağı almak istiyorsanız Logona markasını güvenle kullanabilirsiniz.
sevgilerrr.

1 yorum:

  1. İğde kokusunu severim ben, merak ettim denenecekler arasına ekliyorum

    YanıtlaSil