7/14/2019

Uygun Fiyatlı Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu

Cilt Bakımı rutininizde Yaz ve kış artık 12 ay güneş koruyucu kullanmalıyız. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınları sürekli karşımızda. Güneş koruyucu kullanmazsak cildimizde leke, akne, alerji gibi birçok kötü oluşumlar gözlemlenebildiği yapılan araştırmalarla kanıtlandı. Ancak bütçe özellikle kimyasal filtreli olmayan güneş koruyucularda oldukça yüksektir. Benim yeni keşfim Uygun Fiyatlı Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu sayesinde bütçem minimum.



Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu yaz başladığından beri kullanıyorum. Beni en mutlu eden özelliği UVA ve UVB filtreleri sayesinde cildimi her iki zararlı ışına karşı koruması.

İçeriğinde kimyasal bulunmuyor, ayrıca Vegan içeriğe sahip, hayvansal hammadde kullanılmamış. Cruelty Free, Hayvanlar üzerinde asla test yapmayan, hayvan zulmüne ortak olmuyor Yeşil Marka bünyesindeki tüm ürünler.

uygun-fiyatli-yesil-marka-dogal-gunes-koruyucu


Uygun Fiyatlı Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu

Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF ve cildimde anında eriyip gidiyor. Beyazlık veya kalıntı asla bırakmıyor. Yağlı, karma, kuru, hassas bütün cilt tiplerine uygun bir yapısı var. Ne çok yağlı ne çok kupkuru bir etki bırakıyor cilt üzerinde. Tam kıvamında bir güneş koruma sağlıyor.



Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu Parafin, Vazelin, Paraben, EDTA, Parfüm, Boya, TEA kesinlikle içermiyor. Benim için en önemli kriterlerden biri olan Hayvanlar üzerinde asla test edilmiyor.


uygun-fiyatli-yesil-marka-dogal-gunes-koruyucu


Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu Ecocert / organik sertifikalı hammaddeler kullanmış içeriğinde, merak edenler için;

Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu İçerik Bilgisi;

Aqua, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate*, Glycerin, Zinc oxide, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Undecane*, Tridecane*, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Octocrylene, Coco-Caprylate/Caprate*, Aroma, Citrus aurantium amara leaf oil, Benzylalcohol*, Dehydrocetic Acid*, Xanthan Gum
*Ecocert / organik sertifikalı hammaddeler

uygun-fiyatli-yesil-marka-dogal-gunes-koruyucu


İçerik bilgisini EWG sitesinde incelediğimde 3 üzeri hiçbir hammaddesi puan almamış. Yani benim gibi alerjik ciltler ve çocuklar içinde güvenle kullanılabilecek bir içerikte.

Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF Shea Butter ve portakal yağı içeren formülü sayesinde cildin nem dengesini korumanızı ve cildi doğal yollarla beslemenizi sağlamaya yardımcı oluyor.

Sürdüğünüz anda harika bir portakal kokusu teninizi sarıyor. Ancak kalıcı değil bu koku bir süre sonra uçuyor.

uygun-fiyatli-yesil-marka-dogal-gunes-koruyucu


Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF sayesinde benim bu aylarda yaşadığım güneş alerjim kayboldu. Normalde güneşe çıktığımda veya dışarıya çıktığımda en ufacık güneşle temasında kollarımda minik kırmızı kabarcıklar oluşur. Ancak Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF beni gayet başarılı bir şekilde koruyor. Cildim üzerinde koruyucu tabaka oluşturarak beyazlık bırakmadan alerjimin tetiklenmesini önlüyor.

Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF en beğendiğim özelliklerinden birisi CİLT ÜZERİNDE ASLA BEYAZ TABAKA BIRAKMIYOR. Yüz veya vücutta kullandığımda cildimi boğmadı. Normalde güneş koruyucular cildi boğar ve bir süre sonra cilt aşırı terleme yapar. Ancak kullandığım süre boyunca asla böyle bir durumla karşılaşmadım.

Gelelim Yeşil Marka Doğal Güneş Koruyucu 30SPF fiyatına, Ayışığı Organik sitesinde kocaman 125ML boyu sadece 49.99TL satılıyor. Hem yüz hem vücut için tüm yaz kullanabilirsiniz. Makyaj altı bazı olarak kullanımda cildi matlaştırdığı için ekstra nemlendirici kullanmanıza da gerek kalmaz.
sevgilerrr…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder