4/26/2019

Sante Organik Hacim Veren Şampuan

Saç bakımında şampuanın önemini sürekli paylaşıyorum. Siz eğer saç bakımınızın birinci aşamasında doğru ürünü kullanmaz ve içerisinde silikon, paraben, sülfat gibi saç yüzeyini kazıyan, saç yüzeyinin çatallaşmasına neden olan ürünleri kullanırsanız, sonrasında kullanacağınız ürünlerin faydasını göremezsiniz. Sante Organik Hacim Veren Şampuan Kına ve Bira Mayası içeren çeşidini yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Kokusu eskilerin kına yaktıklarında ilk anda olan kokuya çok benzetiyorum. Ama maalesef uçucu yağlar içerdiği için banyo sonrası kokusu kayboluyor.



Sante Organik Hacim Veren Şampuan Kına ve Bira Mayası

Özellikle ince ve güçsüz saçlar için öneriliyor Sante markasının bu organik kına özlü ve ballı şampuanı. Bal saç derisinde oluşabilecek hassasiyeti giderirken, kına ile dolgunluk sağlanıyor. Arganin kullanılarak saçlara ekstra ışıltı veriyor. Kına içerdiği için saç rengini değiştirebilir gibi bir düşünceniz olmasın. saç renginde herhangi bir değişiklik yapmıyor.

sante-organik-hacim-veren-sampuan




Sante Organik Hacim Veren Şampuan Kına ve Bira Mayası Özellikleri;

BDIH ve NaTrue Ekolojik Organik Sertifikalı
Paraben içermez
Silikon içermez
Sülfat içermez
Mineral bazlı yağlar içermez
Petrokimyasal maddeler içermez
Sentetik koruyucu, koku ve renk vericiler içermez
Organik tarımdan elde edilmiş özenle seçilmiş bitkisel özler ve yağlar içerir
Eterik yağların doğal kokularını içerir
Hayvanlar üzerinde test edilmeden üretilmiştir
Laktoz içermez

sante-organik-hacim-veren-sampuan


En hassas saçlarda dahil güvenle kullanılabiliyor. Ancak bal veya kına özlerine alerjinizin bulunup bulunmadığını bilmiyorsanız mutlaka bilek içinizde test edin sonrasında kullanın.

Sante Organik Hacim Veren Şampuan Kına ve Bira Mayası kullandığım süre boyunca saçlarımda ekstra yağ, bakım ürünü kullanmadım. Saç tipim yağlı olduğu için ağırlaştırabilirdi çünkü, şampuanımın içerisinde benim saçımın ihtiyacı olan herşey mevcut.

Banyo esnasında klasik tüm organik şampuanlar gibi hafif sertleştiriyor saçlarımı. Ancak kurutma aşamasında saçlarımdan tarak kayabilecek kadar yumuşaklık veriyor. Işıltı vermesi ve yumuşacık görüntüsü bir sonraki yıkamaya kadar devam ediyor saçlarımın. Saçları ayrıca sönükleştirmiyor, vaat ettiği gibi hacim veriyor.

Sülfatsız şampuan olduğu için çok fazla köpürmüyor. Bu yüzden çok fazla kullanmaya çalışmayın. Normal şampuanda ne kadar kullanıyorsanız sülfatsız bu şampuanda da o kadar kullanmanız yeterli.

Sante Shampoo Henna Volume INCI-Ingredients-İçerik Bilgisi

Aqua (Water), Beer, Alcohol denat.*, Coco-Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium PCA, Glyceryl Oleate, Mel (Honey)*, Arginine, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Lawsonia Inermis (Henna) Extract*, Indigofera Tinctoria Leaf Extract, Indigofera Argentea Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Citric Acid, Phytic Acid, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**
*from controlled organic cultivation **natural essential oils

sante-organik-hacim-veren-sampuan


Yukarıda görebileceğiniz gibi Sante Shampoo Henna Volume içeriğinde zararlı kimyasalları barındırmıyor.

Sante Organik Hacim Veren Şampuan Kına ve Bira Mayası Ayışığı Organik sitesinde 200ML boyu 47.40TL gibi çok uygun fiyata satılıyor. Piyasada bulunan zehirsiz şampuanlar arasında fiyat skalası en düşük markalar arasındadır.
sevgilerrr….

1 yorum:

  1. Bir türlü tam olarak organik ürünlere gecemedim. Aslinda alistirmamiz lazim kendimizi.

    YanıtlaSil