4/30/2019

LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu

Ağız bakımında hijyen kadar temiz içerikli ürünleri kullanmanın önemini artık öğrendik. Özellikle içeriğinde ağır kimyasallar bulunan diş macunlarının bizlere faydadan çok zarar verdiğini biliyoruz. Çünkü biz sadece diş yüzeyini temizlemiyoruz, dişlerimizi fırçaladıktan sonra diş aralarında kalan diş macunu kalıntılarını yutuyoruz. LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu, ağız hijyenine dikkat edenler için başarılı bir ürün. Diş eti kanaması, hassas diş ve diş etleri gibi yaygın sorunları olanlar için daha çok uygun.

Çok yumuşak temizleme maddeleri içeriyor, fazla köpürmüyor. Ancak diş yüzeyini gayet başarılı bir şekilde temizliyor.


logodent-mentolsuz-organik-biberiye-ozlu-dis-macunu


LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu



Logodent markası Logona markasının üretmiş olduğu ağız diş hijyeni için olan bir markadır. Bu markanın içerisinde her türlü ağız diş hijyeni için gerekli farklı çeşitte diş macunları bulunmaktadır.
LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu bir diğer özelliği de Homeopatik tedavi süresince kullanım kolaylığı vermektedir. Homeopatik tedavi nedir derseniz, Homeopati, yaklaşık 300 yıldır Avrupa, Amerika ve Hindistan’da çok sık kullanılan, doğal, yan etkisiz, bütüncül, alternatif tıp sistemidir. Homeopati tedavisinin hedefi sadece bir hastalıkla veya bir hastalık semptomuyla savaşmak değil, aynı zamanda çeşitli hastalıklardan muzdarip vücudun bir bütün olarak iyileşmesini sağlamaktır. Bu nedenle homeopatik tedavi sisteminin asıl amacı hastalığın ana sebebini bulmak ve mümkün olduğunca yan etkisiz ama etkili tedavi yöntemiyle-doğal homeopatik ilaçlarla yardımcı olmaktır. Homeopati’nin olmazsa olmaz kuralı hastaya bir bütün olarak bakmak ve yaklaşmaktır. Bitkilere dayanan bir tedavi sistemidir.

LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu tadı Florür ve Mentol içermediği için hafif bir biberiye tadında. Bu tat ama çok baskın değil. Bu yüzden mentol, nane aroması sevmeyen kişiler bu diş macununu rahatlıkla kullanabilir.

logodent-mentolsuz-organik-biberiye-ozlu-dis-macunu


İçerdiği organik hamamelis, biberiye, adaçayı, ekinezya ve mür den oluşan 5 değerli bitkiden oluşan formülü ile iltihaplara karşı koruyucu ve hassas diş etlerini koruyor.



Düzenli kullanımda plak ve diş taşı oluşumunu etkili olarak önlüyor.

Diş dostu doğal mineral temizleme tanecikleri ile dişteki kalıntıları ve oluşmuş plakları diş minesine zarar vermeden yumuşak bir şekilde uzaklaştırıyor.

logodent-mentolsuz-organik-biberiye-ozlu-dis-macunu


LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu Sertifika bilgileri;

Natrue ve EcoControl Ekolojik Sertifikalı
Silikon, Sülfat ve Paraben içermez
Sentetik koruyucu, renk ve koku vericiler içermez
Mikroplastikler içermez
Nanoparçacıklar içermez
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Vegan
Gluten içermez
Laktoz İçermez
Florür içermez.
Mentol içermez.

LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu içerik bilgisi;

Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Maris Sal (Sea Salt), Algin, Commiphora Abyssinica Resin Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract*, Echinacea Pallida Extract*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Salvia Triloba Leaf Extract*, Sucrose Laurate, Glycerin, Aroma (Flavour)**, Alcohol denat.*, Sodium Hydroxide, Limonene**
* Sertifikalı organik tarımdan, **  Doğal eterik yağlardan

LOGODENT Mentolsüz Organik Biberiye Özlü Diş Macunu 75ml boya sahip, fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 32TL. piyasada satılan kimyasal içerikli diş macunlarından çok daha başarılı.
sevgilerrr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder