2/18/2019

Organique Delicious Touch Serisi

Özel parfümlü vücut ve el bakım ürünlerini sever misiniz? Ben bayılırım. Ancak parfüm içeriği kimyasal olmamalı aksi halde cildimde alerjik reaksiyon oluşuyor. Organique Delicious Touch serisi pembe ambalajıyla dikkatimi çekince serinin birçok ürününü aldım ve neredeyse 3 aydır kullanıyorum. Benim kullandıklarım Organique Delicious Touch El Kremi, Organique Delicious Touch Parfümlü Vücut Losyonu, Organique Delicious Touch Şekerli Peeling çeşitleri. Bu üçlü tüm vücut bakımım için yeterli oldu.

Organique Delicious Touch serisi bana göre parfüm yerine dahi kullanılabilecek muhteşem japon kirazı kokusuna sahip bir seri. Cildi içerisindeki doğal yağlarla nemlendirirken asla kimyasallarla yormuyor. İçerisinde kimyasal barındırmıyor ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor.


organique-delicious-touch-serisi


Organique Delicious Touch Serisi

Bu seride benim kullandıklarım;



Organique Delicious Touch Şekerli Peeling

İri taneli ve muhteşem kokulu bir vücut peelingi. Tek uygulamada dahi tüm vücuttaki ölü deriyi hemen temizliyor. Cildimi çizmeden ve yormadan bir temizlik sağlıyor. Organik Kişisel Bakım ürünlerim arasında en sevdiğim Organique Delicious Touch Şekerli Peeling içeriğinde Ayçiçek yağı,  shea yağı, ahududu, çilek ve böğürtlen özlerinden elde edilen özel polyplant meyve kompleksi, ahududu çekirdeği, kandelilla, balmumu bulunuyor. Bu aktif bitki ve meyve esanlarıyla cilt yüzeyi tamamen hava alarak ölü derilerinden arınıyor. Banyo sırasında 15 günde 1 kez kullanıyorum. 235TL ancak %50 indirim dönemlerinde Ayışığı Organik sitesinde 117.50TL satılıyor.

organique-delicious-touch-serisi


Organique Delicious Touch Parfümlü Vücut Losyonu

Öyle bir vücut losyonu düşünün ki

Misler gibi tüm vücudunuz koksun
Sürdüğünüz tüm bölümlerde asla yapışkan bir his oluşmasın
Anında üst seviyede nem sağlasın
Cildinizdeki tüm kuruluğu ve pullanmayı yok etsin

Tüm bunlar Organique Delicious Touch Parfümlü Vücut Losyonu ile tamamlanıyor. Kokusu inanılmaz güzel, cildimde sanki yüzlerce meyveyle masaj yapmışım gibi hafif meyvemsi bir koku bırakıyor. Asla iritasyona veya alerjiye neden olmadı benim atopik cildimde. Şişe tasarımı pompalı olduğu için hijyen olarak da başarılı.  199TL ancak %50 indirim dönemlerinde Ayışığı Organik sitesinde 99TL satılıyor.

Organique Delicious Touch El Kremi

Benim gözümün bebeği el kremim. Ben sigara kullanıyorum ve ellerime sigara kokusunun sinmesini sevmiyorum. O yüzden sürekli elimin altında, sürdüğünüz anda elleriniz japon kirazı gibi kokuyor. Çok yumuşak bir kokusu var. Asla eller üzerinde yapışkan veya kötü bir his bırakmıyor. Hemen emiliyor ve sonrasında yaklaşık 6-8 saat o nemlilik devam ediyor. Hindistan cevizi yağı, tatlı badem yağı, kolza tohumu, ahududu, çilek, böğürtlen, noni ve çarkıfelek meyvesi özleri, keten ve polen ekstratları, allantoin, bitkisel gliserin, E vitamini kompleksi içeriyor. 109TL ancak %50 indirim dönemlerinde Ayışığı Organik sitesinde 54.50TL satılıyor.

Organique Delicious Touch serisi bana göre her cilt tipinin çok sevebileceği ürünleri barındırıyor içerisinde. Cildinizi yormadan, kimyasallardan uzak nemlendirmek istiyorsanız serinin tüm ürünlerini güvenle deneyebilirsiniz.
sevgilerrr

3 yorum:

  1. Önemli kullanıcı deneyimi ve ipuçları içeren yazınız çok faydalı olmuş tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Daha önce Organique peeling bitirdim. Markayı genel olarak seviyorum <3

    YanıtlaSil
  3. Sekerli peelingleri merak wttim canim 😊

    YanıtlaSil