2/04/2019

Ocak 2019 Kullandığım Yüz Maskelerim

2019 yılında yepyeni bir seri başlatıyorum. Her ay düzenli olarak çok fazla yüz maskesi kullanıyorum. Cildimin ihtiyaçlarını belirleyerek ek takviye olması ve beni ileri yaşlarıma hazırlaması için haftada birden fazla yüz maskem var. Bundan böyle her ay, o ay içerisinde hangi yüz maskelerimi kullandığımı tek bir post halinde yayınlayacağım. İlk yazım elbette Ocak 2019 Kullandığım Yüz Maskelerim oldu.

Bu yazı dizisinde bazen kendi yaptığım maskelerim, bazen hazır kullandığım maskelerimi topluca görebilirsiniz. Cilt tipim kuru, hassas, atopik ve pullanma şikayetleri olabilen bir cilt.


ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim


Ocak 2019 Kullandığım Yüz Maskelerim

İlk sırada elbette sante yüz maskelerim var. Tamamı organik içerikli bu en iyi yüz maskeleri markaları arasında olan Sante naturkosmetik yüz maskelerimi çok seviyorum.



Sıralamam karma şekildedir, elime gelen maskelerimi gelişigüzel şekilde sizlerle paylaşıyorum.

Sante 3 ü 1 Arada Yüz Maskesi

Bonus ve evde eğer 2 paket yedeğim olmazsa kendimi eksik hissettiğim tek maskem. Haftada 2 kez kullanıyorum. Tüm yüzüm ve göz çevrem dahil tam bakım sağlıyor. Göz çevresini aydınlatıyor, kırışıklığı azaltıyor, cildi pürüzsüz görünüme kavuşturuyor. Ayışığı Organik sitesi muhteşem bir kampanya yaptı, 249.9 TL'lik alışverişe isterseniz sepetinize bedelsiz olarak hediye ekleyebiliyorsunuz.

Sante Organik Hindistan Cevizi Yağı ve Kahve 2 si 1 arada Peeling ve Maske

İşte hayat kurtarıcı peeling. İçerisinde minicik kahve tanecikleri var. Kokusu inanılmaz güzel. Sizi alıp tropikal bir adaya götürüyor. Cildimi pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor. Haftada 1 kez kullandım ocak ayı boyunca.

Sante Aktif Karbon Yüz Maskesi

Gözenek bakımım için kullanıyorum. Soyulabilen, cildi tahriş eden maskelerden değil. Aksine tüm gözeneklerimi açıyor ve cildimi asla yormuyor. 10 günde 1 kez yapıyorum.

ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim


Termalife Sensitive Hassas Ciltler için Peloid Yüz Maskesi

3.tüpüm ve açıkçası birazcık sıkıldım. Kesinlikle 4.tüpümü alacağım zaman farklı bir çeşidini kullanacağım. Haftada 2 kez kullanıyorum. Hem gözenek bakımı hem de peeling etkisi çok başarılı.

Sante Nemlendirici Maske

Kupkuru kış şartlarında cildimi neme doyurmak için haftada 1 kez yapıyorum. Bazen 10 günde 1 kez yaptığım oldu ocak ayında. Cildi gerçek anlamda neme doyuruyor.

ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim


Sante Yatıştırıcı Maske

Bu ay ciddi bir grip atlattım ve bu yüzden cildim ateşten dolayı kızarıklığı atak şeklinde geri gelir gibi oldu. Bu dönemde 3 gün arayla sante yatıştırıcı maskemden destek aldım. Cildim şimdi tekrar normal seyrine döndü.

Organique Calming Therapy Alg Yosun Yüz Maskesi - Aloe Vera

Sonuncu kalan kısmını bu ay 1 kez kullanarak bitirdim. Yosun yüz maskeleri cildin hem bariyerini kuvvetlendiriyor hem de kızarıklıkları tahrişleri azaltıyor. Yerine yeniden almayı düşünüyorum. Organique markası şu anda %50 indirimde ayışığı organik sitesinde.

Mjcare On - Aloe Vera Özlü Yüz Maskesi

Deneme amaçlı limonian alışverişimde almıştım. Nem vermesi başarılı. Yeniden almayı düşünüyorum.

ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim


Luke Charcoal Nose Cleansing Strip - Charcoal(Kömür Tozu) İçeren Burun Bandı

Bu burun bandını oldukça sevdim. Özellikle siyah noktaları alması başarılı. Çok güzel bir kokusu var. Limonian web sitesinden alabilirsiniz.

İsana 4lü Göz Maskesi krem

Bunu 15 günde 1 kez yaptım. Son 2 kullanımlık daha kaldı. İnanılmaz güzel bir maskeydi ve piyasadan neden kaldırıldı hiçbir fikrim yok. Anında göz altındaki şişliği ve morluğu siliyor.

ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim



Urtekram Organik Aloe Vera Jel

Urtekram aloe verayı çok seviyorum. Neredeyse tüm vücudumda kullanıyorum. Maske olarak kalınca yüzüme sürüp 20 dakika kadar bekliyorum. Sonra hafif nemli havlumla cildimi temizliyorum. Hem yüzümü neme doyuruyorum hem de kızarıklıklarımı yatıştırıyorum. Haftada 1 kez yapıyorum.

ocak-2019-kullandigim-yuz-maskelerim


Benim Ocak 2019 Kullandığım Yüz Maskelerim bunlar oldu. Hepsi cildimdeki kurulukla savaşımda gizli silahlarım.
sevgilerrr.


4 yorum:

  1. Ucu bir arada olanı not ettim

    YanıtlaSil
  2. İsananın goz kremını bende seviyordum hafif yanma yapıyordu başta ama neden kalktı bende anlayamadım .

    YanıtlaSil
  3. özellikle sante maskeleri bir maskjunkie olarak çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Göz cevresine de uygun olan sante maskeyi merak ettim canim bakacagim 😊

    YanıtlaSil