1/15/2019

Apifarm Göz Çevresi Kremi


Apifarm Göz Çevresi Kremi bir süredir hem kendimde hem de annemde cilt bakımı rutinimizde kullanıyorum. Yaş skalası oldukça geniş çünkü içeriği doğal. En dikkat çekici özelliği klasik alıştığımız içeriklerden farklı olarak içeriğindeki arı sütü göz çevresindeki tüm sorunlar için çok faydalı. Fiyat, boyut ve performansı başarılı bir göz kremi, 30 ml boyuta sahip normal göz kremleri biliyorsunuz maksimum 20ml boyutunda olur. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 69tl, bu boyuttaki bir göz kremi için çok uygun fiyatlı

İçeriğinde bulunan arı sütünün yanı sıra kayısı çekirdeği yağı, gül suyu, shea yağı, deniz yosunu ve aleo vera bulunuyor. Toplam bileşenlerin %99,01’i doğal kaynaklardan elde edilmiş. Ecocert Organik sertifikasına sahip.


apifarm-goz-cevresi-kremi



Apifarm Arı Sütü İçeren Organik Göz Çevresi Kremi

Göz kreminden ne beklersiniz?

Göz çevrenizi nemlendirmesi
İnce kırışık ve çizgileri doldurması
Üzerine makyaj yaptığınızda kapatıcınızı dağıtmaması
Yağlı bir yapıda olmaması
Bitkisel içeriğinin yanında göz çevreniz için faydalı içerikleri olması
Fiyatının uygun olması
Ödüllü bir marka olması
Her yaş grubunda güvenle kullanılması

apifarm-goz-cevresi-kremi


Tüm bunları Apifarm Arı Sütü İçeren Göz Çevresi Kremi başarıyor. Yaş skalası oldukça geniş. 20li yaşlardan 60lı yaşlara kadar her yaş grubunda kullanılabiliyor.

En enteresan gelen kısım göz üzerinde ve altında oluşan veya oluşmakta olan küçük yağ bezelerini düzenli kullanımda eritiyor. Bunu başaranın arı sütü olduğunu düşünüyorum. Göz altındaki millalar konusunda da oldukça başarılı sonuçlar görüyorum çevremde.

Apifarm Arı Sütü İçeren Organik Göz Kremi içerisindeki aloe vera ile göz çevresini sakinleştiriyor. Nemlilik hissi tüm gün devam ediyor.

apifarm-goz-cevresi-kremi


Pompalı bir ambalajı var, hijyen açısından havayla temas etmediği için kullanım süresi kısalmıyor. Krem içerisinde kurumuyor veya yapısı değişmiyor.

Çok hafif bir çiçek kokusu alıyorum her kullandığımda Apifarm Arı Sütü İçeren Göz Çevresi Kremini. Bu koku çok ağır değil, zaten sürdüğüm gibi de uçuyor.

Gün içerisinde asla göz çevremi rahatsız etmiyor veya gerginlik bırakmıyor. Sürdüğüm anda hemen emilim sağlıyor. Buda beklemeden makyajımı yapabilme kolaylığı veriyor.

Apifarm Arı Sütü İçeren Göz Çevresi Kremi fiyat performans olarak benden tam not aldı. Özellikle benim gibi kolay kuruyan, ince kırışıklıkları başlamak üzere olan, atopik ciltlerde dahil alerji yapmayacak bir göz kremi arıyorsanız mutlaka denemelisiniz. Sürdükten sonra yapışkan his kesinlikle bırakmıyor. 69tl fiyatıyla ve 30ml boyuyla çok uzun süre kullanılabilecek bir göz kremi.
sevgilerrr.

4 yorum:

  1. Tanıtım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Göz cevrem asiri kuru bakayim bu kreme🙂

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirme için teşekkürler. Alacağım. Peki kuru ciltler için doğal içerikli bir nemlendirici önerir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Cilt bakımı kategorimde Logona Silisyum krem incelememi okumanızı tavsiye ederim. Hem kuru ciltleri çok başarılı nemlendirir, hem gözenekleri ciddi onarır. Gece gündüz kullanımada uygundur.
      sevgiler

      Sil