11/19/2018

SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI

Far bazı ile renk vermeyen veya göz üzerinde çizgilenen makyaj görüntüsünü önleyebilirsiniz. Bu sayede göz makyajınız sabah yaptığınız gibi kalır. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta far bazınızın içerisinde kimyasal barındırıyorsa, göz kapağınızda zamanla minik yağ bezecikleri oluşabilir. Göz kapağınız da deri sarkması olabilir. Bunun nedeni, göz kapağımız göz altlarımızdan çok daha narin bir deriye sahiptir. Siz haftada 7 gün göz kapağınıza içerisinde silikonlar, kimyasallar olan bir baz kullanırsanız buna bir süre sonra dayanamayarak isyan bayrağını çekecektir. SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI içerik konusunda çok başarılı. Ayrıca renkli olduğu için hem göz kapağını matlaştırıyor, hem tüm gün göz makyajınızı sabitliyor hem de göz kapağındaki mor görünümü başarılı bir şekilde kapatıyor.

sante-organik-likit-goz-fari-bazi


SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI, sıvı formda olmasının yanı sıra göz üzerinde anında bir renk eşitleme yapıyor. Sonrasında üzerine ister krem, ister toz ürün uyguladığımda hemen sabitliyor farı.



SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI

Sante markası Organik Renkli Kozmetik alanında çok başarılı seriler çıkartıyor. Şu anda kullandığım sıvı göz farı bazı da bu yeni serisinden. Ten rengi görüntüsünü başarılı bir şekilde sağlıyor. Özellikle benim gibi yağlı göz kapaklarınız varsa göz farı, kalem veya eyeliner tüm gün göz üzerimde sabit bir şekilde kalıyor. Aynalarla sürekli kontrol etmek zorunda kalmıyorum.

sante-organik-likit-goz-fari-bazi


SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI Vegan içeriğe sahip ve içerisinde hayvansal ham madde barındırmıyor. Bir diğer özelliği kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Gönüllü denek insanlar üzerinde test ediliyor.

Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm, Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler, Mineral yağlar, Gluten, Karmin, Laktoz içermiyor.

Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içeriyor. Patentli formül DayMoist CLR TM ve organik aloe vera suyu ile zenginleştirilmiş. Bu sayede göz kapaklarını besliyor ve aşırı kurumayı önlüyor.

sante-organik-likit-goz-fari-bazi


Önce göz çevremi göz kremim ile nemlendiriyorum, ardından minicik bir damla parmak ucuma alarak göz kapağıma hemen parmak ucumla yayıyorum. Anında sabitleniyor ve renk eşitlemesi sağlıyor. Hemen göz makyajımı yapabiliyorum, kurumasını beklemek zorunda kalmıyorum.

SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI Vegan  İÇERİK: (CTFA/INCI) Bilgisi;
Aqua (Water), Alcohol denat.*, Silica, Sorbitol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Dehydroxanthan Gum, Titanium Dioxide, Lactic Acid, Sodium Lactate, p-Anisic Acid, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)**, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides)
*  Sertifikalı organik tarımdan, ** Doğal eterik yağlardan

Özellikle dikkatimi çeken bu gibi far bazlarında genellikle matlaştırıcı etki için TALK kullanılır. Ancak SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI Vegan  Talk içermiyor. En hassas gözlerde dahil güvenle kullanılabiliyor.

sante-organik-likit-goz-fari-bazi


Şimdi böylesine temiz içerikli, göz üzerine zarar verebilecek bir içeriğe sahip olmayan, göz makyajını başarılı bir şekilde sabitleyen SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI çok pahalıdır diye düşünebilirsiniz. Kesinlikle pahalı değil aksine oldukça uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Ayışığı Organik sitesinde 15ml boya sahip SANTE Organik Likit Göz FARI BAZI 41TL fiyata satılıyor. Sizinde benim gibi yağlı göz kapaklarınız varsa ve hayvanlar üzerinde test edilmeyen Vegan içeriğe sahip, organik bir sıvı far bazı arıyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
sevgilerrr

1 yorum: