11/23/2018

Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi

Hassas ve atopik ciltler için hem nemlendirme hem de yatıştırma için kullanılabilecek krem çeşitleri çok az. Çünkü ürün içeriklerinde ya nemlendirmeye uygun bitkisel ham maddeler olur ya da kızarıklık yatıştırmak için bitkiler bulunur. Logona Naturkosmetik ama gene beni şaşırtmadı, Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi ile hem nemlendirme hem de cildi yatıştırmayı hedef alıyor.

Bizlerin çok alışkın olmadığı içerikleri barındırıyor Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi. Ekinezya ve Tiger Grass içeriyor. Bu iki bitkinin detaylıca anlatımını blog yazımda okuyabilirsiniz.

logona-organik-yatistirici-ve-koruyucu-yuz-kremi


Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi

Cilt bakımında yaz ve kış atopik dermatitli, hassas ciltler mutlaka uygun içeriklerde kremler kullanmalı. Aksi halde cilt gerilir ve çok fazla kırmızı damar görünümü ortaya çıkar. Bunun önüne geçmek için cildi rahatlatan ve gerilmesini önleyen kremler kullanılmalıdır.


Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi içeriğinde bulunan;

Organik Ekinezya;

Sivilce, sedef gibi cilt hastalıklarına ve deri üzerindeki yaralarda yüzyıllardır şifa amaçlı kullanılıyor. Ancak içeriklerde Ekinezya kolay kolay görmediğimiz için alışkın değilizdir. Cildin üst bariyerini kuvvetlendirir, kızarıklık, sivilce ve dermatitten kaynaklanan tahrişi azaltır ve onarır.

Tiger Grass;

Bu bitki cilt üzerindeki renk eşitsizliklerini azaltır ve cildi neme doyurur. İçeriğinde olan kremler cilt üzerinde tahrişe sebep olmaz. Cilt daha sakin, dış etkenlerden korunduğu için mükemmel bir makyaj altı kremi olmaktadır.

logona-organik-yatistirici-ve-koruyucu-yuz-kremi


Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi Cildimdeki Etkileri

Çok iyi bir nem ve yatıştırma özelliğine sahip. Makyaj altında uygulamaya müsait bir yapısı var. Cildimi nemlendirirken yağ bazlı olmadığı için cilt yüzeyinde birikme yapmıyor. Mesela benim burun üzerim yağlıdır, o bölgeye daha az sürüyorum. Ancak yağlandırmada artış kesinlikle yapmıyor. Aksine daha dengeli bir görünüm veriyor.

Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisi İçerik CTFA/INCI


Aqua (Water), Alcohol denat.*, Glycerin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Linoleic Acid, Cocoglycerides, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Isoamyl Laurate, Cetearyl Olivate, Cetyl Alcohol, Distarch Phosphate, Sorbitan Olivate, Rhus Verniciflua Peel Wax, Dipotassium Glycyrrhizate, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Lactate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Echinacea Purpurea Root Extract*, Centella Asiatica Extract*, Linolenic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Citronellol**, Citral**
*    Organik tarımdan   **   Doğal eterik yağlardan


Tek eksi yanı neden 30ml üretiliyor ona anlam veremedim. Tamam, oldukça bereketli ama keşke 50ml olsaydı.

Sizde hem cildinizi nemlendirmek hem de yatıştırmak amaçlı bir krem arıyorsanız Ayışığı Organik sitesinde satılan Logona Organik Yatıştırıcı ve Koruyucu Yüz Kremi Serisini deneyebilirsiniz. Fiyatı indirimde 111TL civarında oluyor.
sevgilerrr.

1 yorum:

  1. Logona ürünlerini kullaniyorum özellikle gül suyu spreyi harika 😊

    YanıtlaSil