11/05/2018

Apifarm Organik Saç Bakım Yağı

Saç bakım yağlarında organik sertifikalı markaları tercih ediyorum. Kullanımı itibariyle uzun süre gidiyor ve saçlarıma verdiği etki maksimum oluyor. Saç bakım yağı önerim, Apifarm Organik Saç Bakım Yağı yakın zamanda kullanmaya başladığım ve kokusuna aşık olduğum organik saç bakım ürünüm oldu. İçerisinde bulunan limon kabuğu yağı ile saçlarım mis gibi limon kokuyor. Ayrıca saç parfümü kullanmama gerek kalmıyor.


apifarm-organik-sac-bakim-yagi



Bir saç bakım yağından ne bekliyorsanız hepsini karşılıyor Apifarm Organik Saç Bakım Yağı. Yumuşaklık, kolay taranma, ışıl ışıl parlayan saçlarım oluyor. Bunda elbette Apifarm markasının arkasında olan Eğriçayır markasının da büyük etkisi var. Eğriçayır biliyorsunuz Türkiye’nin ödüllü ve en eski bal üreticisidir.

Apifarm Organik Saç Bakım Yağı

Eğriçayır markasının üreticisi olan Apifarm Organik Saç Bakım Yağı 100ml boya sahip. İçerisindeki en özel içerik Propolis.

Propolis bir arı ürünüdür. Yavru ve Kraliçe arıları beslemek için işçi arılar tarafından üretilir. Bizlere faydası, çok ciddi bir bağışıklık güçlendiricidir. Saç ve yüz bakım ürünlerinde Apifarm markası bu eşsiz Propolis içeriğini de kullanıyor.


Apifarm Organik Saç Bakım Yağı Nasıl kullanıyorum;

İki farklı kullanım şeklim var.

Öncelikle ayda 3 kez saç diplerim dahil tüm saçıma sürüyorum. 1 saat kadar bekliyorum. Dikkat edilmesi gereken nokta sakın direkt sıkmayın, elinize sıkın ve saçlarınıza yedirin. Ardından sülfatsız bir şampuanla saçlarımı arındırıyorum.

apifarm-organik-sac-bakim-yagi


Günlük kullanımda 2 pompa kadar elime sıkıyorum, boy ve uçlara sürüyorum. Ardından saçıma istediğim şekli veriyorum. Tarak saçımdan kayıyor çünkü saçlarımı çok iyi anlamda yumuşatıyor. Yağlanma süresini kesinlikle hızlandırmadı aksine daha sakin ve duru bir görünüm veriyor.

Apifarm Organik Saç Bakım Yağı içerik bilgisi;

Helianthus annuus tohumu yağı: Ayçiçeğinin (Helianthus annuus), en önemli maddesi oleik asid, linoleik asid, araşidonik asid gibi doymamış yağ asitlerini içeren yağdır.

Linum usitatissimum tohum yağı: Keten Tohumu yağı Omega 3 ve omega 6 yağ asitlerini içerir. Kırılgan, hassas saçlarda, saç yüzeyini koruma altına alır.

Narenciye limon kabuğu yağı: C vitamini, mineral, potasyum ve kalsiyum açısından zengindir.

Propolis özü:  Özellikle dermatitli deride pullanma ve kepeklenmeyi gideren çok hızlı cilde nüfuz eden arı ürünüdür.

apifarm-organik-sac-bakim-yagi


Prunus amygdalus dulcis yağı: Tatlı Badem yağı vitamin ve mineraller açısından çok güçlü bir yağdır.

Argania spinosa çekirdeği yağı: Argan yağı yüzyıllardır saç, cilt bakımında kullanılan çok değerli bir yağ çeşididir.

Sesamum indicum tohumu yağı: Susam Yağı İçerisindeki E vitamini, B kompleksleri, magnezyum, kalsiyum, fosfor ve protein ile saç köklerini güçlendirir ve saç derisini besler.

Simmondsia chinensis tohumu yağı: Jojoba yağı E vitamince zengindir. Kuru ve yıpranmış saçlar için saç yüzeyini iyileştirici özelliktedir.

Corylus avellana tohum yağı: Doğal Fındık Yağı Besleyici, nemlendirici ve saç yüzeyini onarıcı özelliktedir.

Vitis vinifera tohum yağı: Üzüm çekirdeğinin özüdür. Yoğun linoleic acid içerir. Yapısındaki “proantosiyanidin” çok güçlü bir antioksidandır.

apifarm-organik-sac-bakim-yagi


Yukarıda bulunan organik yağların tamamı Apifarm Organik Saç Bakım Yağı içerisinde bulunuyor. E, F, C, A, omega9, esansiyel yağ asitleri, naturel organik squalene, steroller ve antioksidan maddelerce oldukça zengin bir içeriğe sahip. Cansız, mat, kırık, kimyasallar, fön veya maşa gibi ısıl işlemden zarar görmüş saçların bakım ve onarımında rahatlıkla kullanılıyor.

Boyalı saçta kullanımda saç üzerinden boyanın hızlı akmasını engelliyor. Ek bir saç bakım ürünü kullanmadan saçlar ışıl ışıl parlıyor.

Tesettürlü yani hava almayan saçlar için de ayrıca faydalı. İçerisinde bulunan doğal yağlar saç köklerini besliyor ve havasızlıktan dökülmesini engelliyor.

Gelelim bu harika yağın fiyatına, Apifarm Organik Saç Bakım Yağı Ayışığı Organik sitesinde 45TL satılıyor. 1 şişe ürün 100ml boya sahip, sadece 2 pompa kullanımla saçlarınızın tüm ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlayabilirsiniz.
sevgilerrr…

6 yorum:

  1. Kizim icin arastirayim Sevdacim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçları çok kolay açıyor deryacım, içeriğindeki doğal yağlar ve propolis çok etkili.
      sevgiler

      Sil
  2. Propolis mucize gibi bir şey zaten. Nereye dokunsa iyileştiriyor. Diğer içerikleri de düşününce mutlaka almam gereken bir ürün dedim . Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keinlikle öyle, propolis ilk kez karşılaşıyorum saç ürününde. Saçları ipek gibi yumuşacık yapıyor.
      sevgiler

      Sil
  3. Harika bir ürün gibi görünüyor okuduklarıma bakılırsa takibe aldım düzenli kulanımınızdan sonra etkilerini yazarsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle 12.ayda yeniden güncelleyeceğim. Özellikle hem kendimde hem de boyalı saçlarda annem üzerinde ayrıca uzun vadede test ediyorum. İlk etkiler çok başarılı. Saçlar ipek gibi gözüküyor.
      Sevgilerimle

      Sil