10/27/2018

Organique Natural Anti-Age Yoğun Saç Maskesi

Saçlarınızın hacmini kaybetmeden yoğun bakım yapan bir maske arıyorsanız eğer benim gibi Organique Natural Anti-Age Yoğun Saç Bakım Maskesi tam bu isteğimizi yerine getiriyor. Daha önce serinin farklı bir yoğun saç bakım maskesini denemiş ve memnun kalmıştım. Şimdiki tercihim ama kuru, boyalı, yıpranmış saçlar için uygun olan bu serisinden yana kullandım. Organique saç bakım ürünlerinin tamamı Paraben, PEG, SLES, SLS, ALS, etanolamin ve silikon içermiyor. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

organique-natural-anti-age-yogun-sac-maskesi


Organique Organik saç bakım ürünlerinin bir diğer özelliği ise her türlü saç sorununa yönelik kimyasal içermeyen bir çok çeşitte ürün sunmaları. Benim şu anda bayılarak kullandığım Organique Natural Anti-Age Yoğun Saç Bakım Kremi hem saçı ağırlaştırmıyor, hem ışıl ışıl parlak bir görünüm sağlıyor hemde saçlarımı çok iyi bir şekilde nemlendiriyor.


Organique Natural Anti-Age Yoğun Saç Bakım Kremi Maskesi


organique-natural-anti-age-yogun-sac-maskesi


Benim saç bakım maskelerinde en dikkat ettiğim özellik saçtan kolay arınması. Çünkü aksi halde saç çok ciddi ağırlaşıyor ve yapışık bir görünümde kalıyor. Ancak anti age yoğun saç bakım maskesi asla saçımı ağırlaştırmıyor. Haftada 1 kez mutlaka yapıyor.

Kokusu eski tipitip sakızlarına benziyor. Meyveli bir koku bırakıyor saçlarda. O koku 3 gün boyunca saçta kalıyor. Yani ekstra bir saç parfümü kullanmama gerek kalmadan saçlarım harika kokuyor.

organique-natural-anti-age-yogun-sac-maskesi


Organique yoğun saç bakım maskesinin bir diğer özelliği istenilirse eğer saç kremi olarak da kullanılabiliyor. Yani günlük saçlarınızı şampuanladıktan sonra saç uçlarınıza uygulayıp 2 dakika 
bekleterek günlük saç kremi olarak da kullanabilirsiniz.

Yoğun bakım istediğimde saçlarımı şampuanladıktan sonra yeterli miktar alıp elime saç diplerim dahil sürüyorum. Yaklaşık 10 dakika bekletip duruluyorum Organique Yoğun Saç maskesini. Hemen saçlarımdan arındığı için kolay bir uygulama oluyor.

organique-natural-anti-age-yogun-sac-maskesi


Sizlerde saçlarınızda hem maske hem de saç kremi olarak kullanabileceğiniz 2 işlevli bir bakım ürünü arıyorsanız, Organique Natural Anti-Age Yoğun Saç Bakım Kremi sizinde ihtiyacınızı karşılayacaktır. Fiyatı Ayışığı organik sitesinde %50 indirimde 150ml boyu 62.50TL satılıyor.
sevgilerrr.

3 yorum:

  1. Bu ürünün göz kremide var bal kabaklı olan sena kullanmıştı, bende alacağım inşallah çoğu blogger henüz denemedi bu markadan haberleride yok muhtemelen. Güle güle kullan anladıgım kadarıyla ürünleri genel olarak güzel.

    YanıtlaSil
  2. meyveli kokuları ve saç bakım ürünlerini çok severim :)

    YanıtlaSil
  3. Iste bu benim sacima uyabilir 😊

    YanıtlaSil