9/24/2018

SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz


Ağız diş sağlığı için kullandığım ürünleri daima özenli seçiyorum. İçeriklerinde kimyasallar olmaması, köpüren maddelerin bulunmaması en önemli önceliğim. Bunun en büyük nedeni diş macunu sadece dişlerimizi temizlemekle kalmaz, biz onu yutuyoruz. Yuttuğumuz için de bedenimize alıyoruz. Benim gibi Haşimato hastaları, ağız içi hijyen ürünlerini bu yüzden çok dikkatli seçmek zorunda. SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz çeşidi uzun zamandır denemek istediğim bir diş macunuydu. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Deneyimlerimi rahatlıkla sizlere aktarabilirim.

sante-organik-dis-macunu-b12-florursuz


B12 vitamini Haşimato, vegan ve vejeterjanlar için en değerli vitamindir. Vücut işleyişi için çok gereklidir. Doğal yollardan eğer yeterli B12 vitamini alamazsanız yapay vitaminler almak zorunda kalabilirsiniz.


SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz

Yapılan araştırmalarda düzenli kullanımda vücuttaki B12 seviyesi 10.3945/ajcn.116.141978 oranında değiştiği gözlemlenmiş. Bu da vücudumuza oldukça yararlı olan B12 seviyemizi korumak için yeterli sayılabilecek bir miktar. SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz olduğu için diş minelerine de zararlı değil.

sante-organik-dis-macunu-b12-florursuz


Rengi şeker pembesi ancak bu rengi B12 vitamininden almakta. Yapay renklendirici içermiyor. Tadı alıştığımız yoğun naneli bir aroması yok. Diş yüzeyini gayet güzel temizliyor. Dişlerde sararma veya koyulaşma yapmıyor. Homeopatik tedavi görenler de kullanabiliyor.

Ayışığı Organik sitesinde satılıyor SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz, fiyatı 47TL.
Nane yağı, Ksilitol ve adaçayı özü içeriyor. Bu iki madde hem ağız içi hijyeninde hem de ağız sağlığında oldukça önemli olan bitkilerden elde edilen maddelerdir.

sante-organik-dis-macunu-b12-florursuz


Sizlerde ağız sağlığınızda yuttuğunuz diş macununuzu doğal ve temiz içerikli olsun istiyorsanız SANTE Organik Diş Macunu B12 Florürsüz çeşidini mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Haşimato, vegan ve vejeterjanlar B12 vitaminini hem doğal yoldan karşılayabilir hem de ağız içi hijyeninizi zararlı kimyasallardan uzak durarak sağlayabilirsiniz.
sevgilerrr.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder