9/03/2018

Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı


Dümdüz saçlarınız var ve hacim kazandırmak istiyorsunuz, ancak şampuanla yıkadıktan hemen sonra saçlarınız sönükleşiyor mu? O zaman yeni küçük sırrımı sizinle paylaşıyorum. Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı çeşidinin 2.şişesine geçtim. Normal de Logona markasının şampuanları benim olmazsa olmazım değildir. Ancak bu serisi çok yeni ülkemize geldi. Ürün tanımında geçen hacim kelimesi benim denemem için yeterli oldu. Gerçek köpürmeyen ve sülfat içermeyen, zararlı kimyasallar olmayan, her türlü sizi kanser edebilecek içeriği barındırmayan bir şampuan arıyorsanız eğer bu blog yazımda saç bakımınıza kefil olabileceğim kadar güvendiğim bu yapısıyla benim vazgeçilmezim olabilecek organik şampuanı anlatmak istedim sizlere.

logona-organik-sampuan-hacim-birali-balli


Köpürmeyen şampuan akımında en dikkat ettiğim nokta içerik okumasını bilmiyoruz. Bunu bilmediğimiz için de sizlere sadece anlatılanlar inanarak bize faydası var sanıyoruz. Lütfen içerik okuyun. Sülfatsız şampuanlar evet köpürmez ama 10 pompa da almazsınız saçınızı yıkamak için. 

Eğer bir şampuanı kullanırken 10 pompa sıkıp saçlarınızı yıkadığınızı sanıyorsanız o zaman en büyük zararı siz kendi ellerinizle kendinize veriyorsunuz.


Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı


Logona Organik markası Avrupa’da satılan en eski organik kozmetik markalarından birisi. Çok ciddi kriterleri var. Sertifikasyon süreçlerinde çok önemli testlerden geçiyorlar. Hayvanlar üzerinde asla test edilmiyor, cruelty free olmalarıyla gönlümü kazandılar.

logona-organik-sampuan-hacim-birali-balli


Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı asla alıştığınız gibi köpürmez. Ama bu demek değil ki avucunuza doldurun öyle yıkayın saçınızı. Bu çok yanlıştır. Lütfen klasik ne kadar şampuan kullanıyorsanız saçlarınızı yıkarken o kadar alın. Yani sülfatsız şampuan kullanıyorsunuz diye avuç avuç kullanmayın. Çünkü gerçek sülfatsız şampuanlar az miktarla saçlarınızı temizler.
Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı en beğendiğim yanı benim dipleri yağlı uçları kupkuru saçlarımı harika bir şekilde dengeledi. 

Burayı dikkatli okuyun lütfen;

Organik şampuanlar, gerçek sülfatsız şampuanlar saçlarınızı yıkadığınızda, saçlarınızı biraz sertleştirir. Ancak saçımın nemini alıp, kurumaya bıraktığımda veya fön makinesi ile kuruttuğum da anında pamuk gibi hal alır. Çünkü saç yüzeyini yoracak veya saç yüzeyinde birikecek bir kimyasal artık bırakmaz. Saçlarınız yumuşacık olur, ışıl ışıl parlar.

Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı saçlarıma vaad ettiği gibi hacimli ve parlak bir görünüm kazandırdı. Kokusu narenciye gibi, alt notalarda limon kokusu alabiliyorsunuz. Ancak öyle keskin bir kokusu yok.

logona-organik-sampuan-hacim-birali-balli


Saçlarım normalden daha hızlı uzuyor organik şampuanlara geçtiğimden beri çünkü kökleri hava alıyor.

Sizlerde piyasada satılan sözde sülfatsız şampuanları kullanmak yerine gerçek Organik ürünler kullanmak istiyorsanız Ayışığı Organik sitesinde bulabileceğiniz Logona Organik Şampuan Hacim Kazandıran Biralı Ballı çeşidini deneyebilirsiniz. Saçlarınızın ışıltısı göz kamaştırdığında, kıskanan kişilerle sırrımızı paylaşıp paylaşmamak sizin isteğiniz dahilinde olsun.
Sevgilerrr.

3 yorum:

  1. içeriği ne kadar farklıymış..

    YanıtlaSil
  2. Çok pahalı alternatifi yokmu? Hergün saç yıkıyorum 1 ay zor dayanır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iva Natura Organik Sertifikalı Besleyici Şampuan deneyebilirsiniz 400ml boyundadır 39tl satılıyor

      Sil