9/17/2018

Iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf

Güneş koruyucu 12 ay boyunca düzenli kullanmam gereken tek kozmetik ürünüm. Çünkü açık tenliyim ve güneşe karşı cildim aşırı hassasiyet oluşturuyor. Kimyasal filtreli güneş koruyucular cildimde çok ciddi sorunlara sebep oluyor. Bu yüzden fiziksel koruyucular tercih ediyorum. Fiziksel güneş koruyucular cildin ihtiyacı olan D vitaminini sentezler ancak beni zararlı güneş ışınlarına karşı korur. Iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf tüm yaz hatta kavurucu Kapadokya kültür turumda deneme imkanım oldu. Bu sayede en sert koşullarda bile cildimdeki bana verdiği etkileri sizlere yazabiliyorum.

iva-natura-organik-gunes-kremi-30-spf


Kimyasal güneş koruyucular saydam bir yapıdadır. Genellikle bu yüzden tercih edilir ama ihtiyacınız olan D vitamini sentezlemez ve cildinizi korur gibi gözükerek aslında gözenekleriniz aracılığı ile cildinize çok ciddi kimyasallar yükler. Terledikçe siz güneşin altında minik ter bezlerinizle tüm kanınıza karışır. Fiziksel güneş koruyucular ise nano partikül içermeyen koruyuculardır. Denizde kullansanız da deniz canlılarına veya doğaya bir zararları olmaz.


Iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf

Önce spf 30 ile spf 50 arasında nasıl bir fark var sizinle onu paylaşmak istiyorum. Aslında sanıyoruz ki açık tenliler sadece spf 50 ve üzeri kullanmalı. Ancak 30 ve 50 faktör arasında sadece dakika farkı vardır koruma için cildinizi. Yani spf 30 sizi 2 saat güneşten korurken 50spf bir krem sizi 3 saat güneşten korur. Siz güneş koruyucu kreminizi ortalama 2 saat aralıklarla yenilediğinizde 30spf ile 50spf arasındaki fark da minimuma inecektir.

iva-natura-organik-gunes-kremi-30-spf


Organik güneş koruyucuları yüzünüz ve cildinize sürdüğünüzde beyazlık bırakır. Fiziksel güneş koruyucuların ortak özelliğidir. O zaman benim çözümümü uyguluyorsunuz. Organik fiziksel güneş koruyucunuzu elinizin üzerine sıkın, içerisinde kullandığınız nemlendiricinizden azıcık karıştırın. Ardından yüzünüze ve vücudunuza sürün. Hiçbir beyazlık kalmayacak cildinizde ve yüzünüzde. Artı etki olarak nemlendiriciniz güneş altında cildinizin nemli ve rahat kalmasını sağlayacak.

iva-natura-organik-gunes-kremi-30-spf


Yüzümde kullanırken de iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf gene aynı şekilde sürüyorum. Elimin üzerine bir miktar sıkıyorum, sonra yüz nemlendiricimden azıcık ekliyorum. Yapısı daha akışkan oluyor. Yüzüme sürdüğümde beyazlık bırakmıyor.

iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf İçerik bilgisi;

Aqua, Myrtus Communis (Myrtle) Leaf Water*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Zinc Oxide, Titanium Dioxide,  Sesamum Indicum Seed Oil*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearicacid, Sodium Lauroyl Glutamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter*, Lavandula Angustifolia Flower Water*, Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Water*, Malva Sylvestris Extract, Benzyl Alcohol (And) Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid

GMO's, Parabens, DEA'S, MEA'S, PEG'S, SLS, SLES, Phenoxyethanols, Silicons, Urea's içermiyor hiçbir ürünü Iva Natura markasının.

Etko Cosmos sertifikasına sahip İva Natura markası ayrıca Vegan içeriği var. Hayvanlar üzerinde test etmediği PETA tarafından onaylanmış tek Türk Organik markası.

Gelelim hem içeriği temiz hem de kimyasal içermeyen Iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf fiyatına, Ayışığı Organik sitesinde 100ml boyu 65TL satılıyor. Piyasadaki benzer muadili olan organik güneş koruyucular içerisinde çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.

Sizde kimyasal içermeyen, vegan içeriğe sahip, cildinizi Anadolu bitkilerinden gelen özlerle koruyacak minimum bütçeli bir güneş koruyucu arıyorsanız Iva Natura Organik Güneş Kremi 30 Spf 12 ay boyunca güvenle kullanabilirsiniz.
sevgilerr…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder