7/30/2018

SANTE Organik Vegan ikili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra


Açık tenli kişilerde kontür ve bronzlaştırıcı pudra bulmak çok zor. Çünkü ten rengimizi soğuk tonlar daha da ölü gibi donuk gösterebiliyor. Bu yüzden ben hafif içerisinde kızıllık barındıran tonları tercih ediyorum. Ayışığı Organik sitesinde SANTE Organik İkili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra 01 Light Medium rengi tam bizlerin ten rengine uyum sağlayan bir tonda. Palet 2 bölümden oluşuyor. Bir bölümü kontür ve bronzlaştırıcı amaçlı diğer bölümü ise aydınlatıcı amaçlı kullanılabilir. İçeriği gayet güzel, hayvanlar üzerinde test yapmıyor Organik kozmetik markası Sante Naturkosmetik.

sante-organik-vegan-ikili-kontur-ve-bronzlastirici


SANTE Organik İkili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra Organik aloe vera ve macadamia Avustralya fındığı yağı içeriyor. Bu sayede cildi kurutmuyor, kontür amaçlı kullandığımda cildimde topaklanmıyor.


SANTE Organik İkili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra

2 çeşidi var, 01 Light Medium benim kullandığım ve 02 Medium Dark. Renkleri aşağıda her ikisininde görebilmeniz için ekliyorum.

sante-organik-vegan-ikili-kontur-ve-bronzlastirici


Kontür için kullandığımda yüzümü istediğim gibi boyutlandırabiliyorum. Eğer daha açık ve ışıltılı kullanmak istersem aydınlatıcı kısmıyla karıştırıyorum.

sante-organik-vegan-ikili-kontur-ve-bronzlastirici


SANTE Organik Vegan İkili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra içerik bilgisi;
Talc, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Magnesium Stearate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Kaolin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, p-Anisic Acid, Parfum (Fragrance)**, Tin Oxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines) *  Sertifikalı organik tarımdan, ** Doğal eterik yağlardan

sante-organik-vegan-ikili-kontur-ve-bronzlastirici


Vegan Kontür Pudra sertifika bilgileri;
NaTrue Ekolojik Sertifikalı
Sentetik koruyucular, renk vericiler ve parfüm içermez
Petrol kökenli hammaddeler, Silikonlar ve PEG’ler içermez
Mineral yağlar içermez
Organik tarımla elde edilmiş bitkisel yağlar ve özler içerir
Vegan
Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir
Gluten içermez
Karmin içermez
Laktoz içermez

sante-organik-vegan-ikili-kontur-ve-bronzlastirici


SANTE Organik Vegan İkili Kontür ve Bronzlaştırıcı Pudra Ayışığı Organik sitesinde, %5 indirimde fiyatı 66.50TL satılıyor. Cildimde hiçbir iritasyona sebep olmadı, rengi tam uyuyor. Günlük tüm makyajlarımda güvenle kullanıyorum. Gün içerisinde solmuyor ve rengi değişmiyor.
sevgilerrr.


2 yorum:

  1. Farkettim de Vegan olan şeyler hem yumuşak hemde tende çok daha naturel duruyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle, hem hayvansal ürün içermediği için de ciltte iritasyon sorunu ortadan kalkıyor
      sevgiler

      Sil