7/01/2018

BORN PRETTY 3D Magnetic Nail Polish Serisi

Manyetik ojeleri duydunuz mu? İçeriğinde olan minik metal parçacıklar mıknatıs yardımıyla aktifleşiyor ve siz hiç uğraşmadan hızlıca muhteşem tırnak desenlerine kavuşuyorsunuz. Ülkemizde manyetik oje akımı henüz çok yaygınlaşmadı. BORN PRETTY 3D Magnetic Nail Polish serisinde toplam 6 renk var. Renklerin tamamı metalik ve kendi içlerinde rengarenk yansımalara sahip. Born Pretty Store online sitesinden bu enteresan kullanımı olan ve dikkat çeken ojeleri alabilirsiniz. Fiyatı 5.39 dolar. Çok hızlı kargo gönderiliyor, kargonuz çok sıkı bir şekilde paketlenmiş ve asla zarar görmeden en fazla 10 gün içerisinde elinizde oluyor.

born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


BORN PRETTY 3D Magnetic Nail Polish Serisi


Manyetik oje akımı yabancı bloglarda henüz çok yeni. Bir çok aparat var ojenizin üzerine anlık istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Size lazım olan sadece kuvvetli bir mıknatıs ve el beceriniz.



Benim severek kullandığım 2 BORN PRETTY 3D Magnetic Nail Polish rengi;

BP-MA01 Astral Realm

İçerisinde pembe, altın, lila, siyah yansımaları olan benzersiz bir renkte. Alta baz olarak siyah oje ile kullanıldığında, üzerine astar kat olarak sürüyorum. Sonrasında mıknatısımı üzerinde gezdiriyorum. Her tırnağım da farklı desenler ortaya çıkıyor.

born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


BP-MA06 Aurora Borealis

İçerisinde mavinin her tonunu barındıran renkte bu manyetik ojemi istersem koyu renk bir ojenin üzerine istersem de tek başına kullanabiliyorum. Tek başına kullandığımda turkuaz yeşil mavi tonlarında metalik bir görüntüsü oluyor. Mıknatısla üzerinden geçtiğimde o yansımalar daha yoğunlaşıyor.

born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


Her iki kullandığım manyetik ojenin kalıcılığı tek kelimeyle muhteşem. Normal şartlarda benim tırnaklarımda 2 gün içerisinde soyulan ojeler Born Pretty bu serisinde 6 gün tırnağımda kaldı sadece çok hafif uçları soyuldu. Her iki rengi de 2.katta tam kapatıcılık sağlıyor.

born-pretty-3d-magnetic-nail-polish


Sizlerde farklı ve trend ojeleri seviyorsanız manyetik oje akımına katılmak için BORN PRETTY 3D Magnetic Nail Polish Serisi renklerini satın alabilirsiniz. Seri içerisinde toplam 6 renk bulunuyor. Sürekli bir çok kupon ve indirimleri var. Siteye abone olurken e bülten üyeliğinizi aktifleştirmeyi unutmayın.
Sevgilerrr.

1 yorum: