5/02/2018

Sante Organik Lip Base Dudak Bazı

Yüz bazlarına tam alışmaya başlamışken şimdi de dudaklarda rujların daha düzgün sabitlenmesini sağlayan, çizgilere doldurmayan bazlar çıktı. Bu bazların işlevi üzerine sürdüğünüz ister lip gloss olsun isterseniz de rujunuzun daha homojen dağılmasını ve çizgilere dolmamasını sağlamak ve kalıcılığını arttırmak. Sante Organik Lip Base Dudak Bazı içerdiği üzüm çekirdeği yağı, organik kayısı yağı, organik aloe vera suyu ve hyalüronik asit ile hem dudaklara bakım yapıyor hem de dudaklarda bulunan çizgileri dolduruyor. İçeriğinde kimyasal yok, vegan bir dudak bazı.


sante-organik-lip-base-dudak-baz


Sante Organik Lip Base Dudak Bazı



sante-organik-lip-base-dudak-baz

Bu dudak bazını özellikle, gloss formda organik rujlarım için denemek istedim. Çok hızlı biliyorsunuz dudaktan siliniyorlar. Dudağıma sürdüğümde hafif bir gerginlik hissediyorum sante bazımı, ardından hemen kuruyor. Kurumasını beklemeden sürersem eğer rujumu topaklanma yapıyor. Bu yüzden 1 dakika kadar bekliyorum, tam yerleşiyor ardından sürüyorum.

Sante Organik Lip Base Dudak Bazı verdiği etkiye gelirsek;

Beyaz renkte ancak sürüldüğü anda dudağımın rengini alıyor.

Lip glosslarım normalde 20 dakika içerisinde dudağımdan silinirken, artık süre 2-3 saate kadar çıktı.
Artı etkisi dudaklarıma sanki özel bir işlem yapmışcasına pürüzsüz bir görünüm veriyor.

Koyu mat rujlar biliyorsunuz anında çizgilere doluyor ve dudaklarda çok çirkin bir görünüm verebiliyor. Bu kötü görüntünün de önüne geçiyor.

Benim dudaklarım çok kurudur, o kuruluğu da engelliyor dudak bazı.

sante-organik-lip-base-dudak-baz


Sizlerde içeriğinde zararlı kimyasallar olmayan, dudaklarınızı pürüzsüz gösterirken içeriğindeki doğal yağlar ve hyalüronik asit ile besleyecek bir ürün arıyorsanız Ayışığı Organik sitesinde 29.67TL satılan Sante Organik Lip Base Dudak Bazı deneyebilirsiniz.
sevgilerr.


1 yorum: