5/03/2018

Lavera Organik Ruj Tender Taupe 30

Kremsi nude rujları sever misiniz? Dudakları kurutmayan, Organik gül, ebegümeci ve ıhlamur çiçeği ile dudaklara bakım yapan Beautiful Lips Colour Intense serisi, kahve alt tonlu nude olan, Lavera Organik Ruj Tender Taupe 30 numaralı rengi benim günlük makyajımda sıklıkla kullandığım rujum oldu. Yapısı ve detaylarını blog yazımda okuyabilirsiniz.

lavera-organik-ruj-tender-taupe-30


Lavera Organik Ruj Tender Taupe 30

Lavera organik kozmetik ürünleri, Natrue Organik sertifikasına sahip. Asla hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlar. Birçok ürün çeşitleri ayrıca vegan hayvansal hammadde içermiyor. Ürün skalasında her bütçeye uygun ürünler mevcut. Ayışığı Organik sitesinde birçok kampanyaları oluyor, e bültenlerine abone olmanızı tavsiye ederim.



lavera-organik-ruj-tender-taupe-30

Lavera Organik Ruj Tender Taupe 30 rengi tam bir ölü göstermeyen kahve alt tonlu nude renginde. Koyu göz makyajlarına ben bu tonu çok yakıştırıyorum. Sürümü kremsi, çok fazla kalıcılığı yok, ancak yenilediğinizde dudakları yormadan tazeleniyor. Dudaklarda üst üste sürülse de yapışkan bir his bırakmıyor.

Organik ruj markaları arasında en sevdiğim yanı, bitkisel özlerin yanı sıra organik yağlarda bulunuyor. Organik argan yağı, jojoba yağı ve benim favorim organik çiçek tereyağı ile dudakları pürüzsüz ve yumuşacık yapıyor.

lavera-organik-ruj-tender-taupe-30


Benim gibi açık tenliyseniz ve sizi solgun göstermeyecek kahve alt tonlu nude bir ruj arıyorsanız, Beautiful Lips Colour Intense serisinden Lavera Organik Ruj Tender Taupe 30 numarasını mutlaka deneyin. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 62.76TL. Özellikle yaz kapıdayken, dudaklarınızı kurutan mat rujlardan sıkıldıysanız eğer bu kremsi ruj serisini siz de benim gibi çok beğeniceksiniz.
Sevgilerrr.


3 yorum:

  1. laveranın urunlerıne bayılıyorum kotu koksalarda sevıyorum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kötü kokan bir lavera ve/veya başka bir organik ürün varsa elinizde atın. bu ürünlerde koruyucu olmadığı için
      raf ömrünü tüketmişse
      yanlış koşullarda saklanmışsa
      kullanım ömürlerini geçirmişlerse mesela rujları 1 yıl içerisinde ilk açtığınızdan çok kötü bir kokuya kavuşur
      buda ürünün ömrünü tamamladığının işaretidir.
      başıma bir kez rujda, bir kezde şampuanda denk geldi.
      sevgiler

      Sil
  2. Kisin bana acik gelir ama yazin bu renkleri seviyorum 😊

    YanıtlaSil