5/06/2018

Lavera Krem Göz Farı Gleaming Gold

Krem farlar günlük göz makyajlarımda en sık kullandığım göz ürünlerimin başında geliyor. Kolaylıkla uygulanması, göz üzerinde hemen dağılması, çok uğraştırmamasıyla tam bir sür çık makyajı oluyor. Lavera Krem Göz Farı Gleaming Gold rengi tam bir gün kurtaran göz farı. Vegan içeriğe sahip, kimyasal içermiyor ve Natrue organik sertifikası var.

lavera-krem-goz-far-gleaming-gold


Lavera Krem Göz Farı Gleaming Gold

Lavera organik krem far adından da anlaşılacağı gibi altın renginde bakır yansımaları olan bir far. Sürümü çok yumuşak, fırçayla dağıtılmıyor bu yüzden parmaklarımla uyguluyorum. Yoğunluğu kendi istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Mutlaka far bazı kullanıyorum. Diğer Lila tonlarındaki kremsi farı gibi gün içinde hafif çizgilenme yapabiliyor. Hafif parmağımla yeniden müdahale ettiğimde sabah sürdüğüm görünüme kavuşuyor. Bu tarz farlarda sabitleyici olmadığından içlerinde sürekli karşılaştığım bir durum.



Alta astar bir başka far kullanmadan direkt göz makyajımı yapıyorum. Bu sayede renk çok daha belirgin oluyor.
lavera-krem-goz-far-gleaming-gold

Metalik ışıltılı ancak içerisinde sim olmayan bu krem far serisinde yoğunluğu göz üzerine veriyorum. Ardından katlanma bölgesine daha hafif sürüp dağıtıyorum. Tek bir far kullanarak bu sayede hem gölgeli hem de uğraşılmış bir göz makyajı görünümüne kavuşuyorum.

lavera-krem-goz-far-gleaming-gold


Fiyatı Ayışığı organik sitesinde 32TL satılıyor. Lavera Krem Göz Farı Gleaming Gold rengi benim gibi acele makyaj yapıp sabah çıkmak zorunda olan herkesin kurtarıcı göz farı olabilir. Hayvansal hammadde içermediği için ülkemizde zorlukla bulunan vegan içeriğe sahip nadir markalardan birisi Lavera kozmetik ürünleri.
Sevgilerrr.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder