4/09/2018

Lavera Soft Eyeliner serisi

Kajal göz kalemleri yumuşacık uygulama kolaylığıyla göz makyajlarımda sıklıkla kullandıklarım arasında. Ancak belirli kriterlerim olmazsa olmazlarım var içeriklerde. Kesinlikle içeriğinde kimyasal olmayacak, mümkünse vegan olacak yani içerisinde hayvansal hammadde olmayacak en önemli kriterim ise kesinlikle hayvanlar üzerinde test edilmemiş yani cruelty free etikete sahip olacak. Tüm bu benim istediklerime cevap veren Lavera Soft Eyeliner serisi oldu. Hem içeriği tertemiz, marka zaten 20yılı aşkın süredir cruelty free ve vegan içerikler üretiyor. Benim elimdeki renkleri, Lavera Eyeliner Göz Kalemi Black, Brown ve Blue. 


lavera-soft-eyeliner-serisi


Lavera Soft Eyeliner serisi

Lavera Markasının renkli kozmetik ürünlerinden blog yazılarımda gördüğünüz gibi bir çoğunu kullanıyorum. Bu kajal kalem serisi sürümü yumuşacık. Hem göz içinde hem göz üzerinde katta üst göz kapağı içerisinde dahil rahatlıkla kullanıyorum. Gözlerimde yanma, yakma veya dağılma yapmıyor.

lavera soft eyeliner renkleri


Sürümü çok yumuşak olduğu için ben mutlaka altına Lavera far bazı kullanıyorum. Gerekirse matlaştırmak istersem veya daha vurgulamak istersem göz farı üzerinden geçiyorum.



lavera soft eyeliner renklerilavera soft eyeliner renkleri


Lavera Soft Eyeliner serisi renkleri;

Yukarıda solda yapay ışıkta, sağda ise gün ışığında renk detaylarını görebilirsiniz.

Lavera Organik Eyeliner Göz Kalemi Black

Tam bir siyah renkte olan bu kajal kalem, sürümüyle beni kendisine aşık etti diyebilirim. Kuyruklu eyeliner dahil rahatlıkla çekerken kullanabiliyorum. Verdiği renk akşama kadar solmuyor.

lavera soft eyeliner renkleri


Lavera Organik Eyeliner Göz Kalemi Brown

Sonunda içerisinde farklı tonlar barındırmayan dümdüz koyu kahverengi bir göz kalemi buldum. Sürümü tüm seri gibi yumuşacık, vegan hayvansal hammadde içermiyor tüm serisi lavera markasında.

lavera soft eyeliner renkleri

lavera soft eyeliner renkleri

Lavera Organik Eyeliner Göz Kalemi Blue
Hani herkesin çok istediği bir renk olur. Kiminizin kızıl renkler kiminizin mürdüm tonları benim de metalik lacivert kajal göz kalemi arayışım çok uzun zamandır var. Sonunda bulabildiğim marka Lavera oldu. Mavi lens kullandığımda metalik lacivert kajal kalem ile harika göz bütünlüğü sağlıyorum. Ela gözlü olduğum için de metalik mavi renk ela gözlerimi daha yeşil tonda gösteriyor.

lavera-soft-eyeliner-serisi


Sizde hassas gözlerinizde alerji yapmayan, yumuşacık sürümü olan bir kajal eyeliner arıyorsanız Lavera Soft Eyeliner serisi tam sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde organik eyeliner kategorisinde 46TL civarında satılıyor.
Sevgilerrr.

2 yorum:

  1. Çok başarılı buluyorum bende lavera ürünlerini,sende de gayet güzel durmuş makyajını da çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Harika durmus canim masallah 😘

    YanıtlaSil