4/06/2018

Lavera Organik Stick Ruj Serisi


Lavera organik markasının birçok renkli kozmetik ürünlerini kullanıyorum. İçeriğinin temiz olması, kimyasal içermemesiyle en sevdiğim markalar arasında. Lavera Organik Stick Ruj Serisi toplam 4 renkten oluşuyor. Bu serinin özelliği stick formda olması, yapısının hem gloss hem de ruj formunda olmasıyla dudakta kurutmadan renk vermesidir. İçeriğinde Ayçiçeği yağı, hint yağı, hindistan cevizi özü, shea yağı, Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, zeytinyağı ile dudaklara bakım yapıyor. Bir diğer içeriğinde bulunan kırmızıbiber ekstresi ile dudakları yakmadan çok hafif belirginleştiriyor. Ayışığı organik sitesinden aldığım Lavera Beautiful Lips Brilliant Care bendeki renkleri Frosty Champagne 01, Strawberry Pink 02, Oriental Rose 03 ve Creamy Nut 04.

lavera-organik-stick-ruj-serisi

Lavera Organik Stick Ruj Serisi

Lavera Beautiful Lips Brilliant Care serinin renklerinin hepsi günlük hayatta kullanılabilecek yumuşaklıkta. İçerisindeki yukarıda yazdığım doğal yağlar sayesinde dudaklarım yumuşacık oluyor. Gluten içermiyor, glüten hassasiyeti olan kişilerde rahatlıkla kullanılabilir. Organik Kozmetik markaları biliyorsunuz hayvanlar üzerinde deney de asla yapmıyor. Lavera Organik Stick Ruj Serisi dudaklara güzel bir parlaklık ve hafif dolgunluk veriyor. Aşağıda Lavera Organik Stick Ruj Serisi renklerinin detaylarını görebilirsiniz.



lavera-organik-stick-ruj-serisi

Lavera Frosty Champagne 01
Adından da anlaşılacağı gibi tam bir ışıltılı şampanya renginde, mat rujlarla kullanımda dudağı daha dolgun gösteriyor.

Lavera Strawberry Pink 02
Bu rengi Barbie bebeklerinde olan ruj rengine çok benzetiyorum. Barbie pink olarak geçiyor yabancı bloglarda. Tam bir cilde ışıltı veren pembe renkte Strawberry Pink rengi.

lavera-organik-stick-ruj-serisi


Lavera Oriental Rose 03
Kahve alt tonlu pembe renkleri sevenler için güzel ve kremsi bir ruj. Dudağı asla kurutmuyor.

Lavera Creamy Nut 04
Açık tenli kişileri ölü gibi göstermeyecek bir nude rengi. Özellikle koyu göz makyajlarında harika duruyor.

lavera-organik-stick-ruj-serisi


Lavera Beautiful Lips Brilliant Care orijinal ismi olan ancak ülkemizde Lavera Organik Stick Ruj Serisi olarak satılan bu 4 renkten oluşan bakım ve organik kozmetik serisi Ayışığı organik sitesinde 65TL satılıyor. Fiyatını hak eden ve içerisinde kimyasallar barındırmayan bu seriyi içerik okuma alışkanlığı olan kişilere tavsiye ederim.
Sevgilerrr.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder