4/25/2018

LAVERA HASARLI saçlar için Şampuan

Köpürmeyen şampuan şu sıralar ne kadar revaçta oldu değil mi? Köpürmesin içerisinde zararlı kimyasallar olmasın, saça zarar vermesin yıkarken, saç derisinde kalıntı bırakmasın cümlelerini duyuyorsunuz. Ben yaklaşık 2 yıldır henüz moda olan bu akıma katılmıştım. Çünkü içerik okuyarak zararlılar neler, kimyasallar neler, bana neler faydalı hepsini öğrenmeye çalıştım. Elbette hafif bir köpük hissi tüm şampuanlarımda oluyor ancak LAVERA Hasarlı saçlar için Badem ve Macadamia Yağı Şampuan köpürme sağlamayan ve benim için milad denilebilecek bir yapıda olan organik şampuanım oldu. Kullandığım süre içerisinde saçlarıma faydasını ve detaylarını blog yazımda bulabilirsiniz.

lavera-hasarli-saclar-icin-sampuan


LAVERA Hasarlı saçlar için Badem ve Macadamia Yağı Şampuan
lavera-hasarli-saclar-icin-sampuan


Lavera markasının en büyük özelliği içeriğinde hiçbir kimyasalı barındırmaması. Özellikle hem cilt sorunları hem saç bakımı için birçok çeşit ürünleri var. Organik Makyaj ürünleri yelpazesi çok geniş.
Lavera Badem ve Macadamia Yağı içeren şampuanı ayrıca saç kremi de içeriyor.

Lavera Organik köpürmeyen şampuan içerisinde olan;

Organik badem yağı,  vitaminler, mineraller, eser elementler ve doymamış yağ asitleri bakımından değerli maddeler içeriyor. Palmitik asit derin bakım maddelerinin etkinliğini destekliyor, saçı yumuşak ve pürüzsüz yapıyor.

Organic macadamia yağı,  Omega 3 yağ asitleri, omega 6 yağ asitleri yanı sıra, linoleik ve linolenik asit gibi yüksek değerli yağ mükemmel bakım özelliklerine sahiptir ve hızlı bir şekilde saç tarafından emilir saç yüzeyinde etkili yoğun bakım sağlıyor.

Lavera Organik köpürmeyen şampuan benim saçlarımdaki etkisi,


  • Öncelikle yıkarken asla köpürmüyor bu yüzden sakın avuç avuç kullanmayın, normal şampuan ölçünüzde kullanın
  • Lavera Organik köpürmeyen şampuan yıkama esnasında ilk 2 banyoda saçlarınız hafif sert olabilir, ancak kurutma aşamasında yumuşaklığı geri gelecek unutmayın.
  • Banyodan sonra saçlarıma ek yağ veya bakım ürünü veya saç açıcı bir yardımcı kullanmadan saçlarım anında açılıyor.
  • Kendi doğal ışıltısını saçlarım geri kazandı.
  • Köpürmediği için temizlemez algımı kırdı. Saçlarım tertemiz ve normal yağlanma süremi kısaltmadı, kremli bir şampuan olduğu halde.
  • Bir de normalde hızlı uzardı saçlarım ama daha hiç kestirdikten 1 ay bile geçmeden saçlarımın ön kısmını yeniden kestirmek zorunda kalacak kadar hızlı değildi. Bunda şampuanın etkisi olduğunu düşünüyorum.
lavera-hasarli-saclar-icin-sampuan


LAVERA Hasarlı saçlar için Badem ve Macadamia Yağı Şampuan Ayışığı Organik sitesinde Organik şampuan ve duş jelleri kategorisinde 250ML boyu 42TL satılıyor. Vegan ve Natrue organik sertifikalarına sahip içeriği temiz köpürmeyen bu şampuanı özellikle boyalı, hassas saç derisine sahip, yağlı ve çok kuru saçlara kadar tüm saç tiplerine sahip kişiler, ekstra bir bakım istiyorlarsa rahatlıkla kullanabilir.
Sevgilerrr.

3 yorum:

  1. İlk kez gördüm markayı bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. şampuanını hiç denememiştim merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Benim sacima uygun degil ama cok haklisin canim lavera ürünleri güzel güzel oluyor 😃

    YanıtlaSil