3/09/2018

Sante Florürsüz Hint Naneli Organik Diş Macunu

Ağız bakımında florür zararları artık biliniyor. Belirli bir oranda kullanılmasında sakınca yok denilse de, benim gibi Haşimato hastaları tamamen Florürsüz ürünler kullanmak zorunda. Çünkü özellikle ağız yolu ile alındığında direkt etki edebiliyor ve tedavimize darbe vurabiliyor. Ayışığı Organik sitesinden aldığım Sante Florürsüz Hint Naneli Organik Diş Macunu vegan, organik içerikli, glüten ve laktoz içermeyen, renklendirici, koruyucu olmadan ağız hijyeni sağlayan çeşidi.

sante-florursuz-hint-naneli-organik-dis-macunu


Sante Florürsüz Hint Naneli Organik Diş Macunu 

Bitkisel tedavi uygulayanlar yani, homeopatik tedavi şeklini seçen kişiler de dahil güvenle kullanılabilecek bir organik diş macunu. İçeriğinde sadece bitkisel ve eterik yağlar bulunuyor. Aşırı köpürmüyor. Diş mineleri üzerinde birikme yapmıyor. Ağız içerisinde sert bir tat bırakmıyor. Tatlımsı hafif bir nane aromasına sahip. Sante Markası ayrıca Vegan diş macunu çeşitleri üretiyor.



BDIH Doğal Kozmetik ve NaTrue Sertifikalı Sante Organik ağız bakım ürünleri, her yaştan kişilere uygun bir çok seçenekleri barındırıyor. Özellikle ağız bakımında benim gibi Vegan diş macunu ürünleri tercih edenler için hem uygun fiyatlı hem de zararlı kimyasallardan uzak.

Sante Diş Macunu fiyatı Ayışığı organik sitesinde 75ML boyu 27.50TL satılıyor.

sante-florursuz-hint-naneli-organik-dis-macunu


Organik diş macunu içerisinde olan Hint nanesi çok güçlü bir anti-enflamatuar kaynağıdır. Ağız içerisindeki bakterilere hızlı bir şekilde etki eder. Bize zarar vermeden uzaklatırır. Çin tıbbında klasik nane yerine hint nanesinin kullanma sebeplerinden biridir.

Sizlerde benim gibi ağız hijyeninizde kullandığınız ürün içeriklerine dikkat ediyorsanız Sante Florürsüz Hint Naneli Organik Diş Macunu kullanmanızı tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem de içeriği tertemiz olan bu markanın ürün skalasının daha çoğalmasını umut ediyorum.
sevgilerrr.

1 yorum:

  1. çok güzel bir bilgi canım teşekkürler florür gerçekten çok zararlıymış

    YanıtlaSil