3/12/2018

Lavera Organik Lip Gloss Renkleri

Lavera markasına ait lip gloss serisini uzun zamandır beğenerek kullanıyorum. Benim gibi ruj kullanmayı sevmeyen, dudaklarına bakım yaparak hafif renklendirmek isteyenler için çok uygun. Bende toplam 5 rengi var ancak 1 rengi artık üretilmiyor, bu yüzden bu blog yazımda Lavera Magic Red 03, Lavera Rosy Sorbet 08, Lavera Hazel Nude 12 ve Lavera Charming Crystals 13 renklerini size yapılarıyla incelemesini yazmak istedim. Lavera Organik Lip Gloss Renklerini detaylarını blog yazımda okuyabilirsiniz.

lavera-organik-lip-gloss-renkleri

Lavera Organik Lip Gloss Renkleri

Toplam elimde 4 rengi kaldı. Bitirdiğim ilk gloss olma mutluluğunu Lavera kozmetik markasında yaşadım. Ülkemizde çok tanınmayan, içeriği temiz, Natrue sertifikalı bu marka, oldukça uygun fiyata Ayışığı organik sitesinde satılıyor. Hayvanlar üzerinde asla test edilmeyen, dudak grubunda organik tereyağı içeriği kullanan, dudakları yumuşacık yapan gloss serisi var. En önemli artısı ASLA DUDAKLARDA YAPIŞKAN BİR HİS VERMİYOR. Saçlarıma bulaşma, dişlerimi boyama veya dudak üzerinde hiçbir rahatsız edici his oluşturmuyor tüm seri.



lavera-organik-lip-gloss-renkleri

Lavera Magic Red 03

En kalıcı glossum bu oldu. Rengi turuncu alt tonlu kırmızı, dudakları olduğundan daha dolgun gösteriyor. Tek başına tüm makyajın görüntüsünü değiştirebilecek kadar iddialı duruşu var. Dudaklarda silinmeye başladığında, pütürlü veya kötü bir görüntü vermiyor.

Lavera Rosy Sorbet 08

Tam bir dudak renginde, içerisinde ışıltı barındırmıyor. Yoğun göz makyajlarında veya günlük olarak kullanılabilecek doğallıkta.

lavera-organik-lip-gloss-renkleri


Lavera Hazel Nude 12

Nude ruj akımının gloss formdaki temsilcisi diyebiliriz. İçerisinde yanardöner ışıltılar barındıran, dudaklarda sağlıklı bir görünüm veren, buğulu göz makyajı yapıldığında rahatlıkla kullanılabilecek bir renkte.

Lavera Charming Crystals 13

Adından da anlaşılabileceği gibi kristal renginde, içerisinde metalik ışıltılar olan bir tonda gloss. Dudaklarda silinmeye başladıkça, metalik görüntü hafif bir şekilde kalıyor. Gece makyajlarında koyu renk rujların üzerinde duruşu harika oluyor.

lavera-organik-lip-gloss-renkleri


Benim elimdeki Lavera Organik Lip Gloss Renkleri bunlar. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 57TL civarında. İçeriği temiz, organik sertifikalı bir dudak ürünü için oldukça uygun fiyatta.
sevgilerrr.


1 yorum: