1/08/2018

Organique Nude Beauty Balm-Kuru Cilt BB Krem

BB kremler artık hepimizin elinde olan kozmetik ürünleri. Cilt tonu eşitlemesi nem vermesi makyaj altı bazı olarak kullanılmasıyla en çok işlevli makyaj masamızda olan kozmetiğimiz. Organique Nude Beauty Balm Kuru ciltler için uygun olan serisini 1 aydan fazladır hergün kullanıyorum. İçeriğinde bulunan Hindistan Cevizi Yağı, Shea Butter, Jojoba Yağı, Hibiskus Ekstratı, Polyplant Meyve Karışımı, Hydroavena, Squalena, Pantenol, Allantoin, Bitkisel Gliserin ile benim gibi kuru ve atopik ciltleri nemlendirmesi başarılı. 

organique-nude-beauty-balm-kuru-cilt-bb

Organique Nude Beauty Balm Kuru ciltler için

Seride 2 çeşit BB krem bulunuyor. Bir diğeri yağlı karma ciltler için içerisinde ricesilk (çok ince toz haline getirilen pirinç kabukları ) bulunuyor. Bu ciltteki yağ dengesini sağlıyor.



Benim kullandığım ise kuru normal ciltler için olan çeşidi. Atopik cildimde olan kızarıklıkları hemen eşitliyor. Cilt yüzeyimde olan hafif pürüzleri de kapatıyor. Harika bir fondöten altı bazı olarak kullanıyorum. Üzerine sürdüğüm fondötenim porselen makyaj yapmışçasına cildimi pürüzüz gösteriyor. 

organique-nude-beauty-balm-kuru-cilt-bb


Gün içerisinde kuru havadan ve soğuktan kaynaklı gerilen Atopik ve kızarıklık sorunu olan cildimi SPF 15 ile koruma altına alıyor. İçeriğinde bulunan aktif yağlar cildimin pullanmasını engelliyor.
Çok az bir miktar kullanmam yeterli. Ben ıslak süngerimle cildime sürüyorum. Çok fazla kapatıcılık istersem eğer o zaman da üzerine fondötenimi sürüyorum.

organique-nude-beauty-balm-kuru-cilt-bb


Tek renk ancak cilt eşitleme yaptığı için en açık benim gibi ciltlerden, koyu esmer ciltlere kadar herkese uyabilecek bir yapısı var. Sarı alt tonlu, bu yüzden kızarıklık eşitlemesi başarılı.

Sizlerinde cildi benimkisi gibi Kuru ve Atopik kızarıklık sorunu var ise Organique Nude Beauty Balm Kuru ciltler için olan serisini denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 30ML boyu 149TL ancak sıklıkla indirime giriyor. Ocak ayı boyunca %30 indirimle satılıyor 104.30TL iniyor. Son bir hatırlatma olarak Ayışığı Organik sitesi her ay sitelerinden alışveriş yapan üyelerine çekilişle bir çok hediye veriyor.
sevgilerrr.


6 yorum:

  1. oldukça pahalılar bu da biraz zorluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında normal denilebilecek bir fiyat aralığında indirimlerde hele yarı fiyatına aldığım oldu

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. bir mac ruj 75 tl oldu ve içeriği zehir dolu olduğunu düşünürsek eğer cilt ürünü olarak zehirsiz kimyasalsız 100tl civarında olması aslında gayet uygun gözüküyor :)

      Sil