12/24/2017

Organique Natural Energizing Yoğun Saç Maskesi

Saç bakımımda maske ve yağlar benim için çok önemli içeriğinin temiz olması saçlarıma vereceği faydayı arttırıyor. Organique Natural Energizing Yoğun Saç Maskesi hem uygun fiyatı hem de saç kremi veya maske olarak iki işleve sahip olmasıyla bir süredir denediğim saç bakım ürünüm. Sülfat içermiyor, Paraben, PEG, SLES, SLS, ALS, etanolamin ve silikon içermiyor. Organique markası ayrıca hayvanlar üzerinde yapılan testlere karşı, asla yapılmasını istemeyen bir marka.

organique-natural-energizing-yogun-sac-maskesi

Organique Natural Energizing Yoğun Saç Maskesi

Kremin yapısı yoğun olduğu kadar saçtan arındırması kolay oluyor. Ben hem saç kremi olarak hem de haftada 1 kez maske olarak saçlarıma uyguluyorum. Yumuşacık ve ışıl ışıl oluyor saçlarım. Kokusu muhteşem, saçlarımdan 2 gün o harika çiçek kokusu çıkmıyor.



organique-natural-energizing-yogun-sac-maskesi


Taramak banyodan sonra çok kolay oluyor ekstra saç açmak için hiçbir ürün kullanmıyorum. Verdiği yumuşaklık ve ışıltı bir sonraki yıkamaya kadar devam ediyor.

Natural Energizing saç maskesi canlılık kazandırıcı guarana meyvesi içeriyor. Özelliği Solmuş, yorgun ve kökleri yağlı olan saçları bile güçlendirmeye ve parlatmaya yardımcı oluyor. Organique Saç Maskesi içeriğinde deniz yosunu bulunuyor ayrıca.

organique-natural-energizing-yogun-sac-maskesi


Saç kremi olarak kullandığımda 2 dakika kadar bekletiyorum saç boyumda. Sonrasında duruluyorum.

Saç maskesi olarak kullanmak istersem de tüm saç diplerim dahil sürüyorum 20 dakika bekleyip duruluyorum.

Maske olarak kullandığımda ekstra olarak saçlarımın düzlüğü çok güzel oluyor. Kabarıklık veya elektriklenme olmuyor.

organique-natural-energizing-yogun-sac-maskesi


Hem uygun fiyatlı hem de çok işlevli Organique Natural Energizing Yoğun Saç Maskesi Ayışığı organik sitesinde kısa süreliğine 75TL yerine sadece 37.50TL satılıyor %50 indirimle.

1 yorum: