12/17/2017

Organik Kakaolu Fındık Kreması Bionaturelya

Nutella biliyorsunuz Palm yağı, Peynir altı suyu tozu, süt tozu gibi bize çok zararlı maddeler içeriyor. Ancak damak tadımıza uyan bir kakaolu fındık kreması bulamadığımız için mecburen onu tüketiyoruz. Sonunda ama benim arayışlarım Ayışığı Organik sitesinde satılan Organik Kakaolu Fındık Kreması Bionaturelya ile son buldu. İçerisinde olanları aşağıdaki blog yazımda size detaylıca vericem. Vegan içeriğe sahip, Glutensiz Bionaturelya fındık kreması, kakao tadı krema yapısı kokusu tek kelimeyle özetlersem eğer muhteşem. Nutella gibi yapay aromalar yok. İtalya’da üretiliyor. Eğriçayır firması ülkemizde paketlemeyi yapıyor. Zaten arkasında Eğriçayır Balları gibi Türkiye’nin en büyük ve en eski bal üreticisi olunca asla kötü bir lezzetle karşılaşmayı beklemiyordum.

organik-kakaolu-findik-kremasi-bionaturelya

Organik Kakaolu Fındık Kreması Bionaturelya

Kakaolu sürme fındık kreması çocukluğumdan beri evimizden eksik olmuyor. Her kahvaltımızda vardı. Ancak içeriğinde olan bizler için zararlı palm yağları, glikoz, glüten gibi maddeler hem kilo alımını hızlandırıyor hem de sağlıksız bir besin haline getiriyor bu lezzeti.



Bionaturelya markasına ait vegan ve glütensiz organik kakaolu kahvaltılık fındık kreması;

Gluten içermiyor
Süt Tozu içermiyor
Süt ürünleri içermiyor
Palm Yağı içermiyor
Glikoz içermiyor. 

organik-kakaolu-findik-kremasi-bionaturelya


İçeriğinde; kahverengi şeker *, fındık * (% 14), ayçiçek yağı *, yağsız kakao tozu* (% 7,5) , Soya unu *, kakao yağı *(%3). Emülgatör: soyalesitin. Doğal Aroma Verici (vanilya ve fındık) bulunuyor.

organik-kakaolu-findik-kremasi-bionaturelya


Eğriçayır markası İtalya’da üretiyor ve Türkiye’de paketleyerek iç piyasaya dağıtıyor. İçeriği tamamen vegan ve glutensiz. Kavanozu açtığınızda muhteşem bir kakao kokusu alıyorsunuz. Asla içeriğinde margarin ve türevleri bulunmadığı için yağlı ve ekşimsi bir aromaya sahip değil. Yediğinizde ayrıca glikoz olmadığından ağzınızda ekşi bir tat bırakmıyor.

organik-kakaolu-findik-kremasi-bionaturelya


Sizlerde kahvaltı sofranızda aileniz ve çocuklarınız için sağlıklı bir ürün arıyorsanız Organik Kakaolu Fındık Kreması Bionaturelya mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Zaten benim gibi 1 kez denedikten sonra asla başka bir markayı aramayacaksınız. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 270gr 18TL.
sevgilerrr.

3 yorum: