5/23/2017

Yüz Temizleme Köpüğü Önerileri

Yüz Bakım köpükleri cildime verdiği temizlik hissi ve temizleme kolaylığıyla sürekli kullandığım cilt temizleyicilerim. Kuru bir cildim olduğu için marka seçimlerimde dikkatli olmak zorundayım. Kullandığım tüm Yüz Temizleme Köpüğü Önerileri yazımda tüm kullandığım ürünleri tek bir blog yazısında toplamak istedim.

yuz-temizleme-kopugu-onerileri



Ve 2018 mayıs ayı yazımı editleyebilecek kadar çok sevdiğim, bana yüz yıkama köpüğü ile ilgili tüm bildiklerimi unutturan Anne Nature Yüz Temizleme köpüğü. Yapısı öylesine yumuşacık ki, tüm cildimde biriken makyaj kalıntılarını göz makyajım dahil anında temizliyor. Ben konjac sünger ile birlikte kullanıyorum Anne Nature yüz yıkama köpüğünü, hem cildimi arındırıyorum hem de tüm ölü derilerimden tek seferde kurtuluyorum. Cildimde bıraktığı yumuşacık his çok güzel. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde 64.90TL civarında satılıyor. Cildinizi nemlendirir gibi temizlemek isterseniz mutlaka deneyin. Detaylı Anne nature yüz yıkama köpüğü incelememi blogumda okuyabilirsiniz.

yuz-temizleme-kopugu-onerileri



Cilt temizlemede kullandığım köpüklerim kolay kullanılıyor ve cildimi yormadan temizliyor. Kuru veya nemli cildime avucuma sıktığım köpüğü sürüyorum ve hafif ovalıyorum ki köpükler cildimdeki gözenekleri temizlesin. Ardından bol su ile arındırıyorum.

Yaban İğdesi Köpük Yüz Temizleyici kokusunu ve yapısını sevdiğim cilt temizleyicilerimden. Kuru cildimi kurutmuyor, cildimden arındırması kolay. Gratis mağazalarında satılıyor fiyatı 19.90TL

Himalaya Herbals Köpük Temizleyici cildimi biraz kurutuyor. Ardından hemen nemlendirici uyguladığım için ama gerginlik hissi kayboluyor. 18-20 TL arasında satılıyor Gratis mağazalarında bulabilirsiniz.

yuz-temizleme-kopugu-onerileri


Cyber Shine Yüz Temizleyici en sevdiğim yüz temizleme köpüğüm. Kuru cildime elime sıktığım 4-5 pompa ürünü sürüyorum, gözlerim dahil 2 saniye içerisinde yüzüm köpükle kaplanıyor. Sonrasında su ile cildimi temizliyorum. Sonuç ışıl ışıl tertemiz gözeneklerin içindeki tüm makyaj kalıntıları temizlenmiş bir cilt. Limonian sitesinde 45TL satılıyor. Kampanyaları var çoklu alımlarda.

yuz-temizleme-kopugu-onerileri


Purederm Oksijenli Köpük Maske limonian yüz temizleme köpüğü gibi bir yapısı var ancak sadece 2 kullanımlık olmasıyla sıklıkla almıyorum. Fiyatı 4-5TL civarında satılıyor.

Benim Yüz Temizleme Köpüğü Önerilerim toplam bu 4 ürünle sınırlı. Kullanılmayı bekleyenler var ancak bunları bitirmeden açmıyorum onları. Sizin memnun kaldığınız en iyi cilt temizleme ürünleriniz neler?


8 yorum:

  1. ben niveanın kullanıyorum kuru ve hassas ciltler için olanını ve gayet memnunum ... sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nivea hep aklımda ama şu üçü bitmeden almıyacağım diye kendime söz verdim :)
      sevgiler

      Sil
  2. bir ara avon kullanıyordum jellere geçince artık köpüklerden uzaklaştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jelleri nedense daha uzun bakımlarımda tercih ediyorum. Yüz temizleme köpükleri sank daha hızlı cildimden arınıyor

      Sil
  3. içlerinde en çok himalaya'yı merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. himalaya tam bir karma yağlı cilt dostu annemin cildi yağlı zaten o bitirdi canım :)

      Sil
  4. Himalaya ile ben pek anlaşamadım ama BeeBeauty köpüğü severek kullanmıştım. Limonian köpük de aklımda olsun :) Ben HC Care köpükten ve pembe renkli Nivea'dan da oldukça memnun kalmıştım. HC'nin içeriği de oldukça iyi, aklınızda olsun :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Offfff nedir bu kadınların çektiği bu işkence,makyaj yapmak için ayrı temizlemek için ayrı onlarca ürün :)

    YanıtlaSil