5/02/2017

U Green Clean Çok AMAÇLI Yağ Çözücü

Mutfak bir evin kalbidir bana göre. Mutfaktan yükselen muhteşem kokular evi sardığında bir ev gibi oluyor. Ancak hep güzel kokular sarmıyor ortalığı. Özellikle kızartmalardan sonra çok ciddi yağ kokusu ve kızartma kokusu etrafta oluyor. Üstüne o ocak etrafındaki yağ lekeleri ve onları çıkartmak için harcanan zaman. Gizli silahım U Green Clean Çok AMAÇLI Yağ Çözücü. Özellikle benim gibi Portakal kokusunu seviyorsanız ve eviniz mis gibi portakal bahçesine dönsün istiyorsanız blog yazımda detaylarını okuyabilirsiniz. Fiyatı Ayışığı Organik sitesinde sadece 10.95TL olan vegan, ECO Garantie Organik Sertifikalı bitkisel içerikli bu harika kokulu U Green Clean Çok Amaçlı Yağ Çözücü deneyimim.

u-green-clean-cok-amacli-yag-cozucu




Portakal özlü Organik Yağ Çözücü

Normal zamanlarda kızartma veya evimize kötü kokular veren bir yemek yaptığımızda genellikle ocağı temizler ardından bir sürü oda spreyi sıkıyorduk. Ocağımızı temizlemek için itiraf ediyorum kimyasal içerikli temizleyici kullanıyorduk. Ancak zararları ortada zaten çıplak elle işlem yapmak imkansız. Birkaç kez çıplak elle yaptığımda ellerim neredeyse parçalanıyordu acıdan.

U Green Clean markası hem ekolojik temizlik ürünleri arasında ciddi uygun fiyatlı hem de çok işlevli. Vegan hayvansal hammadde içermiyor ve ECO Garantie Organik Sertifikalı bitkisel içerikli. Yağ çözmesi inanılmaz hızlı çıplak elle temizlik yapıldığında ellerimi tahriş etmiyor. Kokusu portakal bahçesindeymişsiniz gibi evimizi sarıyor. Anında ne kızartma kokusu kalıyor evde nede herhangi bir yabancı koku. Ayrıca kimyasal yağ çözücüler gibi temizlediğimiz yerleri asla çizmiyor. Hem ışıl ışıl hem de tertemiz yapıyor.

Sizlerde mutfak temizliğinde organik, çevreye dost, ellerinize zarar vermeyen, vegan hayvansal madde içermeyen U Green Clean Çok AMAÇLI Yağ Çözücü kullanarak evlerinizi portakal bahçesine çevirebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Ben de ocak için kimyasal kullanıyorum çıkmıyor lekeler çünkü..Ama bu ürün güzelmiş kullanmak lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anne onayı almadan asla yazmıyorum :) anne onayından da geçti u green clean yağ çözücü. Kokusu özellikle o kimyasallar gibi diil çok güzel portakal kokusunda

      Sil