5/08/2017

Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far) Yeşil rengi

Göz makyajında toz far kullanmak riskli tabir edilen kategoride. Çünkü yapısı gereği çizgilenmesi ve dökülmesi sorun olabiliyor. Benim gibi göz makyajını yoğun yapmayı seviyorsanız eğer bu yazımda Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far) Yeşil rengi ile nasıl deneme yanılma yöntemi ile anlaştığımızı anlatmak istedim.

sheida-loose-eye-shadow-toz-far-yesil


Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far) Yeşil




Markanın ilk kullandığım ürünü toz far oldu. Yeşil rengi çok seviyorum, ela gözlerde yeşil ve özellikle haki yeşili göz farı çok yakışıyor. Gratis mağazasında rafları gezerken 3TL gibi bir fiyatını gördüğümde düşünmeden aldım. Çünkü normal fiyatı 19.50TL. Tester yoktu inceleme bulamadım makyaj bloglarında bu rengi. Bende şansa en kötüsü çok beğenmezsem içine az siyah far ekler eyeliner yaparım dedim. Ama bu kadar iyi anlaştığım göz makyajlarımda bayılarak kullandığım görenlerin markasını sordukları haki yeşili Sheida Loose Eye Shadow olduğunu bilmiyordum.

sheida-loose-eye-shadow-toz-far-yesil


Far toz halde sert plastikten bir şişede. Kendinden ince kesik uçlu eyeliner fırçası gibi bir fırçaya sahip. Haki yeşili renginin içerinde muhteşem yanardöner simler mevcut.  Simler bir miktar göz altlarına dökülse de çok kötü bir görünüm vermedi.

sheida-loose-eye-shadow-toz-far-yesil


Göz makyajımda nasıl kullanıyorum Sheida Mineral Toz Göz Farını derseniz ilk denediğimde baz kullanmadım. Sürdükten bir süre sonra o simler kayboldu mat bir görünüm aldı. Bunun nedeni elbette toz far asla bazsız kullanılmaz. İkinci denememde Lavera Göz makyaj Bazı kullandım. Fırçasıyla göz üzerine gelişigüzel sürdüm. Sonra çok dağıtmadan geniş uçlu far fırçasıyla istediğim yoğunlukta dağıttım.
Sonuç uçmayan simler dikkat çeken bir göz makyajı. Sadece eyeliner ve mascara ile çok uğraşılmış iddialı bir göz makyajı oldu. Yeşil renginin güzelliğini resimlerden görebilirsiniz. Ama aklımda olan Plum – Mürdüm rengi var ki her yerde baktım ama bulamadım sitesinde var sadece almayı planlıyorum. Kesinlikle ikinci denemek istediğim renk o oldu.



Sizlerde toz göz farı deneyimlemek istiyorsanız gratis mağazalarında halen 3TL satılmakta olan Sheida Loose Eye Shadow (Toz Far) Yeşil rengini ve serinin diğer renklerini deneyebilirsiniz. Hem uygun fiyatlı hem de cildi kurutmayan mineral pudra içeren muhteşem renklere uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.


14 yorum:

  1. farın rengi çok hoş ve sana çok yakışmış..

    YanıtlaSil
  2. ben gözümün içine kaçar çekincesiyle cesaret edemedim kullanmaya oldukça hassas gözlerim var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben şu anda damla kullanıyorum, hassaslığın ilerisinde benimkisi direkt alerjik hatta öyleki polenler olaki gözüme kaçtı şişiyor iğne oluyorum :)
      bende bir problem olmadıktan sonra emin ol kimsede olmaz canım
      sevgilerimle

      Sil
  3. Toz göz farı hiç denememiştim rengi efsane annemde görünce bayılır yakın zamanda gidip bakıcam teşekkürler yazı için ablacım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde ilk deneyimlerim hep hüsran olmuştu çağlacım ama sheida toz far çeşitleri olmuş diyorum. Göz içine dökülmüyor bazla sabitleniyor. Minimum dökülme elbette var ama gözü rahatsız edecek kadar diil canım

      Sil
  4. harika gözüküyor canım gözlerin çok yakışmış bu far sana :)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar da rengi güzel :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende inanki bayıldım, şimdi kendisini eyeliner yapmayı planlıyorum denemeyle

      Sil
  6. Rengi nefis canim sana da çok yakismis 😊

    YanıtlaSil
  7. İnanılmaz ışıltılı...Siyah sever biri olarak ben de nasıl dururdu acep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. harika duruyor :)) emin ol sendede mükemmel dururdu. hele kızıl saçlara bu tonlar nasıl patlıyor.
      videoda tam rengini aslında daha rahat görebilirsin. o mürdüm tonunu da en kısa zamanda denemeyi planlıyorum oda sanki bunun gibi harika bir ton gibi düşünüyorum.
      gratislerde 3tl halen ama renkte sıkıntı var denk gelirsen tavsiye ederim bak mutlaka

      Sil