5/15/2017

Limonian My Bottle Yüz Maske çeşitleri

Limonian My Bottle Yüz Maske çeşitleri öncelikle ambalajlarının rengarenk oluşuyla dikkatimi çekmişti. Son ziyaretimde hepsini alma imkanım oldu. Kore markalarını minimum bütçeyle evimizin ortamında deneme imkanı vermeleri ile zaten hep başımın tacı oldu Limonian. Kore markalarını getiren farklı sitelerde elbette var ancak benzer ürünler, cilt bakımı, makyaj ürünlerini fiyatlarını karşılaştırdığınızda ciddi farklılığı sizlerde göreceksiniz. Bunun elbette en büyük nedeni Limonian aracı kullanmadan bizlere ulaştırıyor. Kore ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından takip ediyorum. Yepyeni markalar çok yakında gelmek üzere müjdesini vermek istedim hepimize.


limonian-my-bottle-yuz-maske-cesitleri




Limonian My Bottle Yüz Maskeleri


Ancors My Soothing Bottle Nemlendirici ve Dinlendirici Maske

Ambalajdan anlayacağınız gibi yeşil bitkilerle dolu. Aloe vera, brokoli gibi zengin vitaminli bitkiler sebzeler selüloz maskeye eklenmiş. Nemlendirici etkisi çok başarılı, tek kullanımla bile cildin gerginliğini alıp rahatlatıyor.

Ancors My Volume Bottle - Lifting ve elastikiyet artırıcı yüz maskesi

İçeriğinde yaban mersini acai üzümü gibi mor meyveler bulunuyor. Rüzgarda bile kuruyan bir cilde sahipseniz eğer acil durumlar için elinizin mutlaka altında bulunsun. Çok ciddi kuruluk hissettiğim ve makyaj yapmam gereken bir günde denedim. Ardından uyguladığım makyajım pütürleşmedi. Cildimde güzel hafif bir gerginlik oldu.

limonian-my-bottle-yuz-maske-cesitleri


Ancors My Bright Bottle - Canlandırıcı ve Beyazlatıcı yüz maskesi

Limon greyfurt ve limon özleri var içerisinde. Tam bir c vitamini bombası. En sevdiklerimden birisi oldu.

Ancors My Renew Bottle - Anti aging ve kırışık karşıtı yüz maskesi

Nar domates ve kiraz özleriyle gözenekleri sıkılaştırma cilde B1 ve B2 vitaminiyle bakım yapıyor. Muhteşem bir nemlendirici, yeniden alacaklarım arasında. Birde pişmanlığım daha ilk kullanımda alnımdaki kaş ortasındaki parmağımın girdiği kırışıklığı bildiğimiz doldurdu ve ben resimlemeyi unuttum. Söz özel bir yazı gelecek sadece bu çeşidi için.

limonian-my-bottle-yuz-maske-cesitleri


My Toc Toc Bottle - Aktif karbon ile arındırıcı ve temizleyici maske

En sona kalan assolist, burun çene ve yanak bölgesine yerleşen bir maske. Ama yerleştirdikten sonra köpürmeye başlıyor. O köpükler tüm gözeneklerdeki kiri herşeyi alıp götürüyor. Gri bir noel baba sakalı yüzünüzde kalıyor. Derinlemesine temizlik için hem eğlenceli hem de kullanımı çok kolay.

Limonian My Bottle Yüz Maske çeşitleri fiyatı 7TL. Haftalık cilt rutininize ekleyebileceğini bütçenizi zorlamadan birçok faydalı vitamin ve minerali cildinize uygulayabilirsiniz. Kore ürünlerine benim gibi meraklıysanız ilk alışverişinizde size 10TL hediye çeki imkanı sunuyorlar.
sevgilerrr.


5 yorum:

  1. Fiyatları da uygunmuş.Denemek lazım.Bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ciddi uygun fiyatlı limonian maskeleri
      yapılarıda her cilt tipine uyabilicek durumda :)
      sevgiler

      Sil
  2. Gerçekten de rengarenk ambalajları çok dikkat çekici :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan almadan duramıyorki rengarenkler :)

      Sil
  3. Kırışıklığı doldurması efsaneymiş mutlaka satın almam lazım aşırı merak ettim :)

    YanıtlaSil