5/30/2017

Institut Esthederm GÖZALTI MASKESİ

Ertesi gün sizin için büyük bir aksiyon varsa eğer gece uyumuyoruz değil mi? Sonra o şiş gözleri nasıl yapsak da şişliğini indirsek diyoruz. Patates bağlıyoruz gözaltları tahriş oluyor, buz kokuyoruz bu sefer soğuktan dolayı gözler kızarıyor. En sonunda da yorganı kafaya çekiyoruz ben çıkmıyorum hasta dersiniz benim için dediğim günler bile oldu. Bu yüzden sıklıkla acil durum maskeleri deniyorum. Bana yarar sağlayanlar hangileri vaat edilenlerle gördüklerim uyuşuyor mu hepsini inceliyorum. Bu sayede minik bir acil durum kutum bile var. Şimdi bu acil durum kutumdan Esthederm Lift Repair Eye Contour Lift Patches yani Türkçesi Institut Esthederm GÖZALTI MASKESİ deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Önceden altını çiziyorum bu benim acil durumlarda elimin altında olan bir maske. Sıklıkla kullanmıyorum.

institut-esthederm-gozalti-maskesi




Esthederm Lift Repair Eye Contour Lift Patches 


15 dakika içerisinde göz altlarındaki yorgun görünümü, şişliği, mor halkaları hafifletme vaat eden bir göz maskesi. Ben onu buzdolabında saklıyorum. Buda minik bir tüyo olsun sizlere. Özellikle uykusuz olduğum ve ertesi gün önemli işlerim varsa kalkar kalkmaz dolaptan alıyorum ve gözlerime uyguluyorum. Bu arada kahvaltımı ediyorum. Şişlik minimuma iniyor kapatıcıyla kapanabilecek kıvama geliyor ve morluklar da geçici olarak hafifliyor.

institut-esthederm-gozalti-maskesi

institut-esthederm-gozalti-maskesi

institut-esthederm-gozalti-maskesi


Üzerine makyaj yaptığımda hiçbir pürüzle karşılaşmıyorum. Bir nevi günlük iyileştirici etkisi olan bir maske düşünün. Gün içerisinde göz altlarım üzerine yaptığım makyajı çizgilere doldurmuyor. Grileşme yaşamıyorum.

institut-esthederm-gozalti-maskesi


Gelelim Institut Esthederm GÖZALTI MASKESİ fiyatına. Ben tekli aldım sürekli, ortalama 30-35TL arasında değişiyor. 10lu olan paketleri 240-250TL arasında. Pahalı diyebilirsiniz ama bu adı üstünde acil durumlarda kurtarıcı. Benim gibi göz maskeleri seviyorsanız, elinizin altında bulunmasında fayda var.
sevgilerrrr

6 yorum:

  1. yaklaşık 2 senedir çekmece de açılmadan duruyor acaba bozulmuş mudur ki unutmuşum tamamen :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok uzun süre beklemiş canım göz altı maskesi. muhtemelen kurumuş olabilir. bi tarihine bak istersen

      Sil
  2. 30'lu yaşlardan sonra en ihtiyaç duyulan şey sanırım göz maskeleri & göz bakım ürünleri. Kullanmayan farkı bilmez ama bu tarz ürünler cidden hayat kurtarıyor ben de listeme ekleyeyim. Eline sağlık canım gene harika bi yazı olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hele acil durumlarda kesin lazım canım. çok teşekkürler
      sevgiler

      Sil
  3. Su an ihtiyacim olan ürün. Yorgunluktan gözlerimin alti mahvoldu.

    YanıtlaSil