4/12/2017

Lavera Organik Göz Farı Cappuccino Cream 02

Göz farı paletlerine bir takıntım var. Çok renkli canlı parlak olanlardan değil soft her zaman rahatlıkla kullanabileceğim paletleri seviyorum. Lavera Organik Göz Farı Cappuccino Cream 02 bir süredir aklımda olan paletti. Ayışığı Organik sitesinde uzun incelemeler sonunda denemeye karar verdim. İyiki aldım dediğim Organik Mineral far paleti inceleme blog yazımda sizi bol resimler bekliyor.

lavera-organik-goz-far-cappuccino-cream




Lavera Organik Mineral Göz Farı Cappuccino Cream 02


Organik kozmetik markaları arasında Lavera en sevdiklerim arasında. Vegan hayvansal hammadde kullanmamaları, içerinin temiz olması, NATRUE sertifika ile ürünlerini onaylatması ve fiyat aralığının klasik bir kozmetik ürünleri ayarında olmasıyla birçok çeşidini kullanıyorum.

lavera-organik-goz-far-cappuccino-cream


Cappuccino Cream 02 paleti 4 renkten oluşuyor. Ben Lavera göz makyaj bazı ile kullandım. Açık 2 tonu göz üzerinde astar olarak rahatlıkla kullanılabilir. Açık tonu göz kapağını nötrlemekte başarılı.

lavera-organik-goz-far-cappuccino-cream


Diğer çok açık kahve tonlu olan hafif sedefli bir görünüm veriyor. Orta koyulukta içerisinde haki kahve tonları barındıran rengi katlanma bölgesinde yanar dönerli bir görüntü veriyor. Keskin bir hat çekmek için ise en koyu kahve haki renge yakın tonlu olan muhteşem efektler vermek için yeterli.



Kremsi bir far olmadığı halde tozutma minimum seviyede. Göz altlarına inmiyor, ayrıca baz ile kullanınca çizgilenme yapmıyor. 4 renkte birbiriyle öyle güzel uyumlu ki her türlü göz makyajınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

lavera-organik-goz-far-cappuccino-cream


Lavera Organik Göz Farı Cappuccino Cream 02 hem gece makyajlarında hemde gündüz makyajlarımda rahatlıkla kullanabileceğim far paletim oldu. Organik Kozmetik ürünlerini sizlerde beğeniyorsanız Ayışığı Organik sitesinden 61.90TL vegan, natrue sertifikalı hayvanlar üzerinde test etmeyen Lavera Organik Kozmetik ürünlerini deneyebilirsiniz.
Sevgilerrr.





8 yorum:

  1. renkler bir harika duruyor ...

    YanıtlaSil
  2. Her iki renkte çok hoş olmuş çok beğendim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, benimde elimden düşmüyor paletim

      Sil
  3. güzel yazı olmuş emeğinize sağlık sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. bence göz makyajın harika olmuş!

    YanıtlaSil