3/17/2017

Organik Temizlik Ürünleri

Son zamanlarda temizlik ürünlerinde organik içerikli kullanmaya dikkat ediyorum biliyorsunuz. Organik Temizlik Ürünleri yazımda şu anda yeni denemeye başlayacağım ürünleri ve fiyatlarını sizlerle paylaşmak istedim.

organik-temizlik-urunleri

Organik Temizlik Ürünleri Markaları ve Fiyatları




Bu sefer Almawin ve Klar markalarının ürünlerini denemek istedim. İki marka kardeş şirketler. Almawin fabrikasında Klar markasıda üretiliyor. İki organik temizlik markası özelliği ECO Garantie Sertifikalı ve Vegan Hayvansal hammade içermiyor. Doğaya dost içerikleri var. Kimyasal içeren temizleyicilerin aksine içeriklerinde kimyasal yok bitkisel temizlik ürünleri.

Almawin Organik Çamaşır Yıkama Sıvısı 750ML olan boyu hem renkliler hem beyazlar için kullanılabiliyor. Bir şişe 25 yıkama için. Fiyatı 33.28TL

AlmaWin Camsil hemen eve gelir gelmez anne onayından geçti. 500ML fiyatı 19.19TL

Almawin Organik Elde Bulaşık Yıkama Yaban güllü ve Melisa Kokulu 1L. Kokusunu size keşke gönderebilsem, Yaban güllü ve Melisa Kokusu var. Vegan bulaşık deterjanı fiyatı 28.60TL.

organik-temizlik-urunleri


Klar Organik Genel Ev Temizleme Sıvısı. Konsantre bir ürün 500ML fiyatı sadece 17TL. 5 litre suya 10ml (1/3 ölçü kapağı) kullanmak yeterli.

organik-temizlik-urunleri


Klar Organik WC Tuvalet Temizleme Sıvısı. Tuvalet temizliğinde çamaşır suyunun yerini alacağa benziyor. Vegan ve ECO Garantie Sertifikalı. 500ML boyu 18.43TL satılıyor.

Benim şu anda denemeye başladığım Organik Temizlik Ürünleri fiyatları bu şekilde. Hepsini Ayışığı Organik sitesinden uygun fiyata alabilirsiniz. Ayrıca satın almak isteyen kişilere özel %10 indirim çeki için bana iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.


10 yorum:

  1. Ne kadar güzelmiş organik olmaları, bir kenara yazdım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiçbir farkları yok inanki normal deterjandan ama içeriğe bakınca anlıyorum farkını. Kaşıntılarımdan kurtuldum meğer en büyük zararı zehirli deterjanlardan alıyormuşum :(

      Sil
  2. böyle ürünlere geçmek gerek ama nedense biraz pahalıcalar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında indirimleri takip ettikçe fiyatları oldukça uygun oluyor. birde konsantre ürün olarak bakıyorum ben, normal sıvı deterjanlardan daha uzun süre gidiyorlar

      Sil
  3. ne güzel organik ürün kullanıyorsunuz keşke ben de başlayabilsem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında indirimleri takip edin o zaman çok uygun oluyor, sevgilerimle

      Sil
  4. Aklımda olsun ablam teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ohh mis gibi
    ben de denemek istiyorum aslında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. özellikle hassas ve çocuk cildine değen her çamaşır inan zararlı canım, umarım deneme imkanın olsun

      Sil